Charlotte Perrelli ger ut träningsbok

Charlotte Perrelli ger ut träningsbok

Sångerskan Charlotte Perrelli är aktuell med en träningsbok där hon bland mycket annat bjuder på sina egna knep för att komma igång efter graviditeten.

Charlotte Perrelli har utgått från följande frågeställning:
Har du svårt att hinna med att träna och att komma iväg till gymmet?

Hon känner igen sig själv i det tankesättet och efter att ha fått sitt andra barn var det extra svårt att komma igång. Charlotte anlitade då en personlig tränare som skräddarsydde träningsprogram åt Charlotte. Det blev ett hemmaträningsprogram som hon kunde köra när hon hade en stund över sedan hon nattat sina söner.

Med enkla övningar som täcker in alla muskelgrupperna tränade hon sig i form och nådde sitt mål – att komma tillbaka till sin gamla klädstorlek – på ett par månader. Nu bjuder hon på programmet och vill peppa andra att ta tag i sin träning för att komma i form och må bättre.

Charlotte bjuder även på små vardagstips samt skönhetstips och även en del smarriga recept. Övningsbanken består av cirka 50 övningar uppdelade i två nivåer för muskelgrupperna ben, bål, rygg/axlar och bröst/armar. Du får också förslag på fem olika träningsupplägg som Charlotte själv har kört.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.