BungyPump Energy – fjädrande stavar med inbyggt motstånd

Veckans produkt presenteras i samarbete med BungyPump Energy – den smarta träningsstaven som kan hjälpa dig att få ut mer av dina promenader, på kortare tid.

Vad är BungyPump Energy?

Du har förmodligen stött på promenadstavar tidigare, men BungyPump Energy är helt unik. Med ett motstånd på sex kilo och fjädring passar den extra bra för dig som redan är aktiv, och vill göra sina promenader extra utmanande.
BungyPump - Veckans Produkt

Forskning

Vid en studie i samarbete mellan BungyPump of Sweden och MODO SPORTS ACADEMY fick 15 personer promenera på ett löpband under tre olika tillfällen. Den ena gången gick de utan stavar, den andra gången med vanliga stavar och den tredje med BungyPumps fjädrade stavar.
Under hela tiden mättes deltagarnas kaloriförbrukning och VO2. Testresultaten visade att 30min promenad i 6.5km/h med 1o-3o lutning med BungyPump träningsstavarna gav en ökning av kcal upp till 77 % med en genomsnittlig ökning av kcal förbrukning på 48 % jämfört med promenad Utan Stavar och en genomsnittlig ökning av kcal förbrukning på 32 % jämfört med Stumma Stavar.

Fler fördelar med BungyPump Energy

  • Aktiverar cirka 90% av kroppens muskler och ökar förbränningen med upp till 77% jämfört med vanlig promenad.
  • BungyPump Energy tränar kondition och styrka på en och samma gång.
  • Skonsamma och mjuka för axlar och armbågar.
  • Stavarna kan användas av alla oavsett ålder, kondition och kön.
  • Spetsen kan enkelt anpassas efter årstid och underlag.

 

BungyPump Energy USP

BungyPump Energy hittar du på Intersport, Stadium, TeamSportia, Sportringen, Clas Ohlson, samt hos övriga välsorterade sport och hälsobutiker.


BungyPump Energy - Köp nu

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.