Boot Camp på Fuerteventura

Ny app med LCHF-recept

Unna dig en avkopplande resa i början av nästa år.

På Fuerteventura, Kanarieöarna möts du av vulkanlandskap, kristallklart vatten och ett milt klimat hela året. InShapetravels team av entusiastiska och professionella lärare väntar på att få hjälpa dig att slappna av och njuta av de utmärkta lektionerna i yoga, pilates och meditation.

Det går att välja mellan två olika program med olika boende. Oavsett vilket program du väljer så kan du kombinera detta med surfing om du vill. Dessutom finns några ”specialveckor” med olika fokus som detox och boot camp-träning.

Yoga & pilates Klasserna brukar bestå av 4-14 personer. Det finns flera olika instruktörer i yoga och pilates. Huvudinstruktör och ägare av verksamheten (tillsammans med sin fru Karissa) är Jamie Isaac. Han kommer från England och undervisar i flera träningsformer men hans stora passion är pilates (och surfing). Yogan som praktiseras har olika influenser av Hatha-, Vinyasa- , Ashtanga- och Poweryoga. Alla lärare är etablerade och välutbildade. Klasserna här passar de flesta, oavsett om du är nybörjare, behöver hjälp med någon skada eller stresshantering, vill bli allmänt vältränad eller fördjupa dina yogakunskaper. Träningsmetoden pilates skapades av Joseph Pilates redan år 1880. Det är en stillsam kombination av styrketräning, stretch och yoga med fokus på mage och rygg. Man kan även använda små redskap såsom bollar och band.

Mer info finns på: www.

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.