Boosta din energi och ditt fokus med naturliga ingredienser

När en kopp kaffe eller rask promenad inte räcker till för ökad energi och fokus. Läs om en ny shot som kan hjälpa dig – med enbart naturliga ingredienser.

Energi- och sportdrycker är ett populärt alternativ och kan verkligen ge en skjuts av energi, men slutar ofta med en kraschlandning. Förutom dippen så kan energidrycker innehålla en hel del tveksamma ämnen, så som artificiella sötningsmedel och färgämnen. Och ingen kan väl ha undgått debatten angående hälsoriskerna i att överkonsumera energidrycker?

BOOST – ny energishot av naturliga ingredienser

När du behöver en energikick finns det dock naturliga alternativ, som shoten BOOST, en välkommen nyhet på marknaden. Förutom fysisk energi är BOOST framtagen för att öka fokus och kognitiva förmågor. Det betyder att du kan ha nytta av shotten oavsett om du ska köra ett pass på gymmet, eller har en extra tuff dag på kontoret.

BOOST från det svenska hälsoföretaget Carly’s Natural är en smidig energi- och fokusshot baserad på naturliga ingredienser. Formatet är behändigt. Flaskan är liten (endast 60ml) och du kan enkelt bära med dig din BOOST i handväskan eller jackfickan.

Det är en avskalad energikälla som innehåller mindre vatten än energidrycker och kaffe, vilket gör att den ger mindre utfyllnad i magen. Perfekt innan ett träningspass! Tar du en BOOST innan träningen så slipper du ha magen fylld av kolsyra som skumpar omkring som efter att ha svept en energidryck.

BOOST är vegan-friendly och innehåller inga artificiella sötningsmedel och 0 mg nonsens. Det innebär att alla ingredienser i shotten finns där av en väl uttänkt anledning.

Funktionalitet är nyckeln till ingredienserna. Till skillnad mot energidrycker som enbart ger energi, erbjuder Boost tydligt positiva kognitiva ingredienser. Det gör att man känner av ett ökat fokus under flera timmar.

Ingredienser i BOOST

Naturligt Koffein – verkar uppiggande och ökar den mentala klarheten

Grönt Te – ger bättre fokus och reducerar stress

Ginseng – stärker immunförsvaret och förbättrar arbetsförmågan

Guarana – ökar skärpan och förbättrar minnet

En annan fördel med Boost är att den går att dricka och förvara i rumstemperatur. Det behövs varken kaffebryggare eller kylskåpet.

När har du nytta av en BOOST?

Energi- och fokusshoten är framtagen för alla som behöver en extra skjuts av fokus och energi i vardagen, samt dig som vill ha ett naturligare och hälsosammare alternativ till energidrycker. 

BOOST finns i två goda smaker, Ginger och Apple Lime. De smakar lika bra vare sig de är kylda eller rumstempererade och du hittar dem på Pressbyrån och 7Eleven. En BOOST innehåller 180mg koffein, vilket är lika mycket som flera populära sportdrycker.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.