BOOST – din veganska fokus- och energishot utan onödiga tillsatser

boost

Är det viktigt för dig att välja produkter med naturliga ingredienser, utan onödiga och ohälsosamma tillsatser? Då kan BOOST från Carly’s Naturals vara något för dig när du behöver extra energi, en 100% vegansk fokus- och energishot.

Det är inte bara strikta veganer som vill undvika onödiga animaliska tillsatser. Att veta mer om vad du stoppar i kroppen är något som blir mer och mer viktigt, både ur miljö- och hälsosynpunkt. Stora mat- och dryckesproducenter använder tyvärr alla möjliga tveksamma tillsatser. Från välkända ingredienser som gelatin, till mer oväntade animaliska tillsatser i produkter som socker (benkol), bröd (L-cystein), och energidrycker (taurin).

Vill vi slå ett slag för produkter som ger oss tydliga ingrediensförteckningar. Ännu bättre är det med rena produkter som inte innehåller några onödiga tillsatser, och som har en tydlig och ärlig vegan-märkning.

För visst är många populära energikällor veganska – kaffe och te till exempel – men ibland behövs en extra boost av energi, oavsett om du ska plugga inför en tenta, har en deadline på jobbet, eller vill prestera bättre på gymmet. Här vänder sig många till energidrycker, men vad innehåller de egentligen? De flesta energidryckerna har extremt långa och komplicerade innehållsförteckningar, och de är inte heller lämpade för veganer och vegetarianer.

BOOST är vegan-friendly, den innehåller inga artificiella sötningsmedel och 0 mg nonsens

Det innebär att alla ingredienser i shotten finns där av en väl uttänkt anledning. Funktionalitet är nyckeln till ingredienserna. Till skillnad mot energidrycker som enbart ger energi, erbjuder Boost också tydligt positiva kognitiva ingredienser. Det gör att man känner av ett ökat fokus under flera timmar.

Det här är BOOST

» Den funkar på riktigt. BOOST är en nononsensprodukt. Ingenting i shotten finns där utan anledning.

» Effekt från naturen. Naturligt koffein från både kaffebönor och grönt te, sibirisk ginseng och guarana från rena naturliga källor.

» Vegan friendly. Alla kan dricka BOOST. Shotten innehåller inga ämnen från animaliska källor. Alla kan bli pigga!

» Say no to artifical taste. Smakerna i BOOST kommer från naturen. Inga syntetiska smakämnen eller aromer här inte!

» Två goda smaker. BOOST finns i två goda smaker, Ingefära och Äpple/lime. Nya smaker kommer att lanseras snart, så håll utkik!

» On the go. Flaskan på 60 milliliter får plats nästan var som helst. I fickan, handväskan och på resan. Praktiskt och smart!


Vad innehåller BOOST?

Naturligt Koffein verkar uppiggande och ökar den mentala klarheten. Grönt Te ger bättre fokus och reducerar stress. Ginseng stärker immunförsvaret och förbättrar arbetsförmågan. Guarana ökar skärpan och förbättrar minnet.

Du kan köpa BOOST på Pressbyrån, 7Eleven och hos Lifebutiken (från och med februari). En nyhet som vi är extra glada över är att du nu mera också kan handla direkt från Carly’s Naturals hemsida! Här kan du köpa smidiga 12- och 24pack. Perfekt att köpa till kontoret eller till skafferiet hemma, så att du alltid har en shot tillgänglig när du behöver fylla på med naturlig energi.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.