BollnäsEss – träningskonventet där alla kan

BollnäsEss – träningskonventet där alla kan

Succén BollnäsESS är tillbaka för sjätte året i rad. Under två dagar samlas människor från hela Sverige för att testa på nya träningsformer, utmana sig själv och fördjupa sin kunskap inom träning och hälsa.

Fakta BollnäsESS

BollnäsESS arrangeras i hjärtat av Hälsingland, Bollnäs, den 3-4 oktober 2014.

Under träningskonventet erbjuds besökarna att delta på olika träningspass, föreläsningar och workshops som leds av några av Sveriges mest framstående presentatörer. Årets tema är ”Alla kan”.

För bokning och mer information, klicka här.

Upplev en helg fylld av träning, glädje och inspiration! BollnäsEss är ett träningskonvent där flera av de mest framstående presentatörerna i Sverige kommer till Bollnäs den 3-4 oktober för att instruera och inspirera.

– Bollnäs är en aktiv hälsokommun och i samarbete med Nordic Gym har träningskonventet BollnäsESS blivit ett stort och viktigt verktyg för att främja folkhälsan. Vi startade BollnäsESS för sex år sedan med visionen att skapa ett folkligt konvent med familjär känsla. En inspirationshelg fylld av träning, hälsa, glädje och möten mellan olika människor. Tidigare var det ganska främmande att åka på träningsresor och konvent, i dag är det något som uppskattas av både elitidrottare och vardagsmotionärer, säger Anna Hammarström, konventansvarig för BollnäsESS.

Träningskonvent för alla
Årets tema ”Alla kan”, har alltid varit en central del i BollnäsESS, men i år lyfts det fram än mer än tidigare. Utbudet är noggrant sammansatt med allt ifrån vilka presentatörer och föreläsare som besöker konventet till vilka tränings- och hälsotrender som råder just nu.

– Gemensamt för programmet är att alla kan vara med, oavsett träningsnivå och ambition. Man utgår från sig själv och sin egen förutsättning. BollnäsESS ger varje besökare möjligheten att testa på det senaste inom träning, utmana sig själv bland olika träningspass och fördjupa sig i något man redan fattat intresse för. Variationen är stor och här finns något för alla!

Inspirerande presentatörer och idrottsprofiler
Några av de presentatörer som besöker BollnäsESS i år är bland annat Magnus Samuelsson, Martin Lidberg, Johan Olsson, Angelica Brage och Katarina Voxnerud.

– Alla presentatörer som kommer hit besitter gedigen kunskap och de är noggrant utvalda för att sprida inspiration, motivation och träningsglädje. Det är en fantastisk atmosfär under hela helgen och man möter många likasinnade människor. Vi har många återkommande besökare som uppskattar att konventet ger ny energi, ny kunskap och nya vänner i en trevlig och inspirerande miljö!

Vinnaren av två biljetter till BollnäsESS inklusive två nätter på hotell är Rolf Grönroos, grattis!

För bokning och mer information, klicka här.

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.