Blodsockermätare utan nålstick – nu för alla som vill optimera sin hälsa

blodsockermätare

* Innehåller reklam för Veri *

Är du nyfiken på att se exakt hur din kropp reagerar på vad du äter? Vi har testat Veris blodsockermätare, ett revolutionerande sätt att få direkta svar som både kan vägleda dig med diabetes eller dig som vill optimera din hälsa av andra skäl.

Förr var automatiska blodsockermätare på överarmen enbart för diabetiker, men nu finns en spännande nyhet för dig som vill kontrollera din hälsa av andra skäl. Veri erbjuder ett verktyg som kontinuerligt mäter ditt blodsocker och ger dig full koll på hur blodsockret påverkar dig och ditt mående.

Men det är inte allt – Veri håller även koll på kost, sömn och aktivitet för att du ska få fullständig kontroll över dina vanor. Måltiderna betygsätts baserat på din glukosrespons och ingredienser, så att du alltid kan hitta det bästa för din kropp.

Veri ger raka besked så du slipper du gissa

Jämna ut din blodsockerkurva – och humöret

Högt blodsocker under lång tid kan göra oss sjuka medan lågt blodsocker på kort tid kan göra oss trötta, darriga och till och med aggressiva. När vi äter stiger blodsockret tillfälligt. Exakt när blodsockret peakar är helt individuellt och varierar från måltid till måltid. Genom att undvika berg-och-dalbanekurvor förebygger du inte bara sjukdomar på lång sikt, det kan också hjälpa dig att ha mer energi, känna dig klarare och mer fokuserad.

Långt ifrån alla känner till att – och hur – blodsockret påverkar människor som inte har diabetes. Därför tror de flesta att endast den som har diabetes behöver hålla koll på sin blodsockernivå, men det stämmer inte. Ett blodsocker som går upp och ned, eller ett ständigt högt eller lågt blodsocker, påverkar alla.

Veris blodsockermätare gör det enkelt att hålla koll på blodsockret, tillsammans med programmet som kombinerar direkt feedback, lärorikt material, tips och statistik. På så sätt får du bland annat veta vilka livsmedel du bör undvika och vilka som gynnar en jämnare blodsockerkurva.

8 goda skäl att använda Veris blodsockermätare

 1. Det är ett effektivt och enkelt sätt att minska risken för diabetes typ 2.
 2. Du lär känna din kropp och kan enkelt se vad den behöver.
 3. Om du vill gå ned i vikt blir detta enklare när du har koll på ditt blodsocker.
 4. Låg energi kan ofta bero på ojämnt blodsocker, och genom att kontrollera blodsockret och ändra dina vanor efter det kan du öka din energinivå.
 5. Du kan hålla dig friskare och må bättre rent allmänt.
 6. Det är enkelt – Veri gör jobbet åt dig, och berättar dessutom för dig vad du bör göra och vad du ska tänka på.
 7. Veris program är bevisat effiktivia och ger personliga tips utifrån just dina resultat.
 8. Du behöver inte gissa hur din kropp mår, hur ditt blodsocker ser ut eller vad du ska göra för att förbättra din hälsa och ditt mående. Veri berättar det för dig.

Flera hälsofördelar du får

En jämnare blodsockerkurva kan hjälpa dig att gå ned i vikt, öka din ämnesomsättning, förbättra din sömn och höja energinivån – bland mycket annat. Och detta på ett väldigt enkelt sätt: du behöver inte själv komma ihåg att kolla ditt blodsocker regelbundet, eller sticka dig i fingret. Dessutom får du tips från Veri, så att du vet precis vad du behöver göra.

”Varje kropp är annorlunda. Nyckeln till bättre hälsa är att förstå din.”

Blodsockermätare

Så funkar Veri

Praktiskt går det till så här: genom att fästa en liten sensor på överarmen, som kontinuerligt och omärkbart läser av blodsockret, får du överblick och återkoppling på när under dagen kurvan stiger och sjunker. I en tillhörande app kan du registrera måltidens innehåll, liksom din fysisk aktivitet, sömn, vikt och andra avgörande hälsofaktorer. Med den ihopsamlade informationen finns sedan flera alternativ till att praktiskt omsätta data till förbättringar. Exempelvis går det att dela dina data med en hälsoexpert, läkare eller Veris coacher.

”Så har Veri hjälpt mig”

– Jag testade Veri eftersom jag ville sätta mig in i hur produkten fungerade inför den här artikeln, men även eftersom jag personligen var nyfiken på hur min blodsockernivå såg ut. Om det fanns något jag kunde göra för att må bättre? Jag hade inga större förväntningar innan, men blev verkligen positivt överraskad, berättar SportHälsas skribent Josefine Andersson.

– Veris blodsockermätare är enkel att använda och det är väldigt intressant att få svart på vitt hur kroppen verkligen mår, fortsätter Josefine. Det blev så tydligt vad jag skulle äta för att slippa ett pendlande blodsocker, vilket i sin tur påverkade mitt humör och min energi märkbart. Det bästa var ändå att jag lärde känna min kropp på ett helt nytt sätt, hur mitt blodsocker fungerar och vad just min kropp behöver för att må bra. Dessutom på ett extremt enkelt sätt, avslutar Josefine Andersson.

Blodsockermätare

Vem passar Veri för?

Som tidigare nämnt så är Veri för alla – inte bara för den som har diabetes. Vem som helst kan må bättre genom att hålla koll på- och reglera sitt blodsocker med ändrade kostvanor, dessutom via råd för sin motion och sömn. Därför rekommenderar vi varmt Veri till alla, men framför allt fdig som:

 • Är i ett förstadium till diabetes och vill minska risken att utveckla diabetes 2.
 • Vill förbättra din hälsa på ett enkelt men effektivt sätt.
 • Är intresserad av att lära dig förstå din kropp bättre.
 • Vet att du har ett ojämnt blodsocker och vill veta hur du ska göra för att få det jämnare.

Slipp en osönskad blodsockerkick – utan nålstick!

Att mäta sitt blodsocker utan nålstick och få rekommendationer om hur du bör äta för att jämna ut kurvorna baserat på kontinuerliga, specifika data är framtiden.

300 kr rabattkod

Med koden VSM-SPORTHALSA får du som ny kund 300 kr rabatt.

► Läs mer om Veri och köp deras spännande blodsockermätare här!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.