BLACK FRIDAY – bästa shoppingtipsen för din hälsa

Black Friday har du knappast missat, ett bra tillfälle att fynda produkter och tjänster till nedsatta priser, men var hittar du bästa shoppingen för din hälsa? Och var kommer fenomenet ifrån? Här ger vid dig våra bästa tips och bakgrundshistorien.

Black Friday är USA:s största shoppingdag med erbjudanden och rabatter som Sverige såklart hakat på. Allt fler webbshoppar tar tillfället i akt och vi har samlat några av de bästa inom träning och hälsa. Läs historian bakom Black Friday och fynda hos tio hälsoinriktade företag. Ett passande tillfälle att skämma bort dig själv eller passa på att köpa julklappar? Tänk vad skönt att ha det klart redan i november.

Varför Black Friday?

Black Friday är i USA dagen som kommer efter Thanksgiving, fjärde torsdagen i november. Det har kommit att bli USA:s största shopping- och readag. En rivstart på julhandeln tillsammans med Cyber Monday som infaller tre dagar senare. Under Thanksgiving är det många som besöker föräldrar eller andra släktingar, vilket kan innebär att de reser och är lediga på fredagen. Ett utmärkt tillfälle att shoppa!

Namnet ”Black Friday” kommer från Philadelphia där det syftar på den stora trafik- och fotgängarökningen dagen efter Thanksgiving. 1975 började uttrycket spridas utanför Philadelphia och nu är det en allmän benämning i USA för dagen då flera webbutiker erbjuder billigare varor. I USA öppnar alla butiker väldigt tidigt, somliga redan vid midnatt, och stänger väldigt sent för att maximera shoppingtiden.

Black Friday är inte någon officiellt ledig dag i USA, men ändå är skolor och vissa arbetsplatser stängda för att möjliggöra en långhelg med Black Friday som klämdag. 2013 uppmärksammade flera svenska butikskedjor och e-handelsföretag Black Friday med specialerbjudanden. Det resulterade i att näthandelns försäljning ökade med 100 % jämfört med en vanlig fredag. Då var det mest böcker, datorspel och filmer som handlades, men nu kan du hitta erbjudanden inom det mesta. Träning och hälsa till exempel.

BLACK FRIDAY – bästa shoppingtipsen för din hälsa


Pureness produkter ger dig kropp bästa boost för god hälsa. För Pureness betyder det smart näring i olika former. Från kosttillskott som magnesium, kollagen och d-vitamin, till hälsosamma livsmedel som kokosolja och kombucha.

 


Bagheera Fjällmaraton Sälen är löparäventyret för hela familjen. Här får ni uppleva härliga Sälenfjällen, en motivationshöjande träningsutmaning att se fram emot. Anmäl innan 31 dec och spara 200 kr på din anmälan.

 

 


Unna dig själv – eller någon du tycker om – att äta gott, vila, andas, bli guidad genom välgörande yogapass, norrlands vidder, höga himlar och lugn.

 

 


Hos StandUpPaddleBoard kan du nu köpa en utmärkt SUP för dig som är nybörjare. Prova att yoga ute på vattnet, upplev vacker natur eller ta med familjen på äventyr?

 

 


GET READY TO SHAKTI Använd koden sporthalsa15 i kassan för 15 % på hela ditt köp! GET READY TO SHAKTI

 

 

 


Upp till 2500 kr rabatt per person på charterresor och weekendresor under 2022 med Airtours. Boka senast 1 december.

 

 

 


Handla kosttillskott och kläder till extra bra priser. På Black Friday och Cybermonday så blir det ännu bättre erbjudanden!

 

 

 


Under Black Week har Flowlife sänkt priserna. Du som kund kan ta del av Flowgun GO och Flowgun PRO, till rekordpris. Perfekta julklappar, passa på!

 

 


Hos Funqwear hittar du stödstrumpor och strumpor med hållbarhet i fokus. Nu kan du fynda ett urval av våra strumpor till fantastiska priser. Välkomna!

 

 


Skäm bort dig själv och koppla av med en härlig vistelse hos oss på Badhotellet Tranås. Nu erbjuder vi 35 % rabatt på Spapaket Delight. I det ingår: övernattning, frukostbuffé, 2-rätters middag, tillgång till SPA & gym.

Gäller utvalda dagar tisdag-torsdag under 2022 och säljs enbart online. Begränsat antal, först till kvarn!


 

Hitta allt du behöver till din träning, familjelivet och årets alla aktiviteter hos SPORTREA.SE – webbshoppen som alltid ger dig bra erbjudanden, men extra många just nu. Passa på!

 

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras