BLACK FRIDAY – bästa shoppingtipsen för din hälsa

Black Friday

Black Friday har du knappast missat, ett bra tillfälle att fynda produkter och tjänster till nedsatta priser, men var hittar du bästa shoppingen för din hälsa? Och var kommer fenomenet ifrån? Här ger vid dig våra bästa tips och bakgrundshistorien.

Black Friday är USA:s största shoppingdag med erbjudanden och rabatter som Sverige såklart hakat på. Allt fler webbshoppar tar tillfället i akt och vi har samlat några av de bästa inom träning och hälsa. Läs historian bakom Black Friday längre ner och fynda hos hälsoinriktade företag. Ett passande tillfälle att skämma bort dig själv eller passa på att köpa julklappar? Tänk vad skönt att ha det klart redan i november.

BLACK FRIDAY 2023
– bästa shoppingtipsen för din hälsa


Bästa återhämtning får du under djup avslappning, vilket Shaktimatta Original hjälper dig med. Lägg den under ryggen, nacken, fötter, vader eller var du önskar, slappna av och andas djupt. 230 diskar och 6200 akupressurpiggar stimulerar blodcirkulation, minskar spänningar i muskler, ökar din mental skärpa och välmående. Dessutom ett redskap som skapas i medvetenhet och medkänsla av kvinnorna med goda arbetsförhållanden, bra lön och bra arbetstider.

Läs mer och köp din Shaktimatta till 20 % rabatt här! Ange koden: sporthalsa20


Naturecan är ett globalt kosttillskottsföretag som erbjuder naturliga, växtbaserade och högkvalitativa produkter för ett friskare, mer smärtfritt och lyckligt liv. Passa på att köpa vitaminer, mineraler, effektivt CBD från hampa och andra hälsoprodukter till extra bra pris.

Handla här med upp till 50 % rabatt på allt i shoppen + 10% extra rabatt med koden: SPORTHÄLSABF


Team Snabbare ger dig sjukt bra deals på resor och träning som gör dig piggare, gladare, starkare och snabbare. Alltså rabatt på medicin i form av rörelse och glädjen som ligger i att få professionell hjälp med att utvecklas inom det du brinner för. Några exempel hittar du nedan.

Träningsresor:

 • Cykelresa i januari
 • Simresa i januari
 • Stora Bergsturen Mallorca i påsk
 • Sa Calobra Mallorca i påsk
 • Crawlkurs Mallorca i påsk
 • Löpteknikkurs Mallorca i påsk

Träning i Stockholm:

 • Årskort/Vårkort/Månadskort Simträning Deluxe
 • Simutmaningen Deluxe
 • Teknikcoaching Simning
 • Träningsprogram Deluxe för dig som siktar på Klassikern, en Ironman (hel eller halv), Vätternrundan eller liknande utmaningar och vill optimera dina förutsättningar

Träning, glädje och professionell hjälp med att utvecklas inom det du brinner för. Skäm bort dig själv eller någon annan du gillar och boka med 30 % på ordinarie pris. Ange koden BlackFriday2023 i kassan. Läs mer här och boka idag!

BlackFriday-rabatterna gäller bara 24 november 2023, och de kan inte kombineras med andra rabatter. 


Arktis Naturals tillverkar världens mest testade, pålitliga och effektiva CBD, nootropika och svampprodukter. Huvudfokus ligger på att hjälpa idrottare och övriga med en aktiv livsstil att optimera sinnet och kroppen genom att maximera sin sömn och återhämtning, såväl som sin prestation, men även att hjälpa minska stress och ångest.

Utforska utbud och shoppa till hela 40 % rabatt här!


Cellexir erbjuder unika tillskott med ingredienser som enligt forskning och användare visar exceptionella resultat för din hälsa, välmående och prestation.

Köp 3 betala för 2:

Nu har Cellexir årets bästa rea på populära produkterna Cellexir One och Cellexir Endurance. Välj 3-pack eller Kvartalsförbrukning och ange koden BFONE för Cellexir One eller BFEndurance för Cellexir Endurance.

Erbjudandet gäller till 26 november 2023, läs mer och hitta dina produkter här! 


Välkommen till landets mest prisvärda längdskidläger! Starta upp träningsåret 2024 på bästa sätt med ett längdskidläger i Engelbrektsloppets klassiska spår, 5-7 januari. Förbättra din teknik med rutinerad coach, samla kilometrar i kroppen, lär dig vallningstrix, ät och sov gott på mysiga Fagersta Stadshotell – till kanonpris!


Pureness produkter ger dig kropp bästa boost för god hälsa. För Pureness betyder det smart näring i olika former. Från kosttillskott som magnesium, kollagen och d-vitamin, till hälsosamma livsmedel som kokosolja och kombucha.

Köp här till upp till 50 % rabatt!


Skäm bort dig själv och koppla av med en härlig vistelse hos oss på Badhotellet Tranås. Nu erbjuder de 30 % rabatt på Spapaket Delight. I det ingår: övernattning, frukostbuffé, 2-rätters middag, tillgång till SPA & gym. Gäller utvalda dagar tisdag-torsdag under 2023 och säljs enbart online. Begränsat antal, först till kvarn.

Läs mer och boka här!


Black Friday Unna dig själv – eller någon du tycker om – att äta gott, vila, andas, bli guidad genom välgörande yogapass, norrlands vidder, höga himlar och lugn.

Läs mer och boka här!

 


Black Friday är dagen på året då du har en bra chans att få en extra rabatt på utvalda resor utöver redan existerande boka-tidigt-rabatter. Res nu i vinter eller boka årets sommarsemester i god tid. Sök bland våra utvalda Black Friday erbjudanden nedan.

 •  Boka din nästa resa till ett bra pris
 • Fram till 27 november får du 750:- extra rabatt på utvalda resor
 • Vänta inte för länge – begränsat utbud!

Läs mer och boka här!


Handla kosttillskott och kläder till extra bra priser. På Black Friday och Cybermonday så blir det ännu bättre erbjudanden!

Välj 3 betala för 2 eller minst 5 produkter och du får 50 % rabatt här hos Better You!


Under Black Week har Flowlife sänkt priserna. Du som kund kan ta del av Flowgun GO och Flowgun PRO, till rekordpris. Perfekta julklappar, passa på!

Köp till upp till 70 % rabatt här!


Hitta allt du behöver till din träning, familjelivet och årets alla aktiviteter hos SPORTREA.SE – webbshoppen som alltid ger dig bra erbjudanden, men extra många just nu. Passa på under Black Friday, köp här!

 

Varför firar man Black Friday?

Black Friday är i USA dagen som kommer efter Thanksgiving, fjärde torsdagen i november. Det har kommit att bli USA:s största shopping- och readag. En rivstart på julhandeln tillsammans med Cyber Monday som infaller tre dagar senare. Under Thanksgiving är det många som besöker föräldrar eller andra släktingar, vilket kan innebär att de reser och är lediga på fredagen. Ett utmärkt tillfälle att shoppa!

Namnet ”Black Friday” kommer från Philadelphia där det syftar på den stora trafik- och fotgängarökningen dagen efter Thanksgiving. 1975 började uttrycket spridas utanför Philadelphia och nu är det en allmän benämning i USA för dagen då flera webbutiker erbjuder billigare varor. I USA öppnar alla butiker väldigt tidigt, somliga redan vid midnatt, och stänger väldigt sent för att maximera shoppingtiden.

Black Friday är inte någon officiellt ledig dag i USA, men ändå är skolor och vissa arbetsplatser stängda för att möjliggöra en långhelg med Black Friday som klämdag. 2013 uppmärksammade flera svenska butikskedjor och e-handelsföretag Black Friday med specialerbjudanden. Det resulterade i att näthandelns försäljning ökade med 100 % jämfört med en vanlig fredag. Då var det mest böcker, datorspel och filmer som handlades, men nu kan du hitta erbjudanden inom det mesta. Träning och hälsa till exempel.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.