Bika-Kliniken

Bika-Kliniken

Effektiva och behagliga behandlingar med LPG!

Erbjudande:

Medicinsk bindvävsmassage/LPG mot bland annat ärrbildningar och muskelvärk, se hemsidan för mer information. Vårkampanj! Vid köp av ett 10 ggr-paket för 5 000 kr får du produkter värda 500 Bika-kliniken Tranebergsvägen 36, Bromma, 070- 760 48 99, 08–28 00 77, info@bikakliniken.com www.bikakliniken.com

Endermologie enligt LPGmetoden som uppfanns av fransmannen Louis Paul Guitay är kanske mest känd för att vara en bra behandling mot celluliter. Men den är även mycket effektiv mot ärr och brännskador, som föroch eftervård vid kirurgiska ingrepp samt vid åldrad ”slapp” hud, ortopediska besvär, värkande muskler och svullna armar och ben.
   Birgitta Karlberg som driver Bika-Kliniken har 12 års erfarenhet av LPG och arbetar med att behandla alla typer av ärr, såväl acneärr som brännskador och inte minst ärr från kirurgiska ingrepp. Birgitta håller även kurser i terapeutiska behandlingar, arbetar som gyminstruktör och är massageterapeut.
   – Många av mina patienter kommer hit efter exempelvis plastikoperationer, kejsarsnitt och andra kirurgiska ingrepp. LPG har visat sig ha en mycket fin effekt på att behandla ärrbildningar och är dessutom en helt smärtfri metod som många upplever både skön och avslappnande. Resultatet blir en föryngrad hud med lyster och mindre synliga skavanker.
   LPG-tekniken är en medicinsk bindvävsmassage som utförs med hjälp av en maskin, vilken arbetar med ett milt vakuumsug och samtidigt rullar på huden. Behandlingen ökar ämnesomsättningen och syresätter huden. På så vis hjälper den kroppens egen läkningsprocess på traven – hjälpen är alltså helt naturlig!
   Bika-Kliniken är fint belägen i Bromma. Här blir man väl omhändertagen av Birgitta Karlberg som gör en individuell bedömning av varje patient innan hon rekommenderar lämplig behandling.
   På kliniken finns även snygga och praktiska stödstrumpor från Solidea, hemmaspaprodukter från bland andra Weleda och aloe vera produkterna ForeverLivingProducts, vilka kan användas för att ytterligare öka effekten av behandlingen.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.