Better Bodies Challange – familjär bodybuildingfest lördag 25 mars

Better Bodies Challange - familjär bodybuildingfest lördag 25 mars

Årets mest familjära body buildingfestival närmar sig – Better Bodies Challange. En tävling som välkomnar alla och lämpar sig extra bra för dig som är nybörjare.

ALLA som tränar i syfte att bygga upp sin styrka, kondition, muskelmassa, balans, koordination, explosivitet, uthållighet, rörlighet eller rent mentala kraft kan kalla sig för bodybuilders. Oavsett träningsform strävar vi ju alla mot att stärka oss med olika sorters träning i kombination med återhämtning – bara att det blivit förknippat med att stå på scen och visa upp sin kropp rent visuellt.

Kroppsbyggning har fått ett oförtjänt dåligt rykte i idrottssammanhang, främst på grund av föreställningar att det förekommer mycket doping och att det “bara handlar om att flexa biceps”, att det inte är en “riktig sport”. Men i Sverige är reglerna mot doping inom kroppsbyggning stenhårda, liksom träningen. Kroppsbyggare tränar precis lika seriöst och hårt som alla andra idrottare, speciellt du som även tävlar.


Du som redan är igång och tävlar i någon av alla grenar av kroppsbyggning, drömmer om det, eller är nyfiken på att se andra tävlande är varmt välkommen till Better Bodies Challange. En familjär tävling på Folkets Hus vid Stockholm City Conference Center lördag 25 mars.

För mer information om klasser, anmälan och biljetter – besök Better Bodies Challange hemsida. Du kan även följa tävlingarna live via fitnessprofilen Helene Ahlson´s facebook live.

 

Text: Anna Lissjanis

Foto: Better Bodies Challange

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras