Benjamin Ingrosso: ”Jag är egentligen Mr. Sleepy Guy”

Benjamin Ingrosso

I veckans fördomsprofil möter vi Benjamin Ingrosso – artisten som just nu är högaktuell med låten ”Dance You Off” i Melodifestivalen 2018. Att Benjamin är son till för detta dansaren, nuvarande restaurangägaren, Emilio Ingrosso och artisten Pernilla Wahlgren har du säkert koll på, liksom att han vunnit Lilla Melodifestivalen 2006 och medverkat i ett flertal musikaler. Men hur mycket vet du om hans träningsbakgrund och syn på hälsa? Så här tänkte vi om den saken och lät Benjamin ge svar på tal.

Fördomsprofilen med Benjamin Ingrosso

1. Din skådespelarkarriär började långt innan du stod på scenen, när du låtsades tycka fotboll och innebandy var kul precis som dina klasskompisar (fast du egentligen avskydde det).

– Jag skulle inte vilja kalla mig själv som skådis, fast jag har gjort musikaler och varit med i serier och sådant när jag var yngre. Men någon dag skulle det vara kul att vara med i en film. Har ändå haft drömmar om att bli skådis!

– Jag spelade faktiskt aldrig fotboll med mina kompisar. Ett, så hade jag inga kompisar som spelade och två, så stod jag på andra sidan skolgården och sjöng för mig själv istället!

2. Grönsaker är ett nödvändigt ont tycker du. Om det fanns skulle du hellre ta ett grönsakspiller och byta ut salladen mot en läcker pasta istället.

– Neej, det håller jag inte med om. Jag älskar grönsaker! Och det är väldigt gott att ha grönsaker tillsammans med pasta!

3. Viktigast i livet för dig är:

  1. Dina relationer (kärlek/vänner/familj).
  2. Musiken/karriären.
  3. Fåfängan.

– Det är rätt ordning i alla fall! Tycker även att det är viktigt med hälsan och kroppen, så ska man äta mycket pasta så kan det vara bra att ta ett varv runt stan!

Benjamin Ingrosso

4. Om du skulle välja EN träningsform att utföra i resten av ditt liv skulle det (för många otippat) vara längdskidåkning. Eftersom du gillar naturen, att känna dig uthålligt stark i hela kroppen och får en godkänd ursäkt att vila på sommaren.

– Ja kanske det! Det låter inte helt fel. Helst om det är nedförsbacke hela tiden. Jag har knappt åkt skidor, kanske bara en gång i mitt liv.

5. I perioder har du mått psykiskt dåligt över pressen ditt efternamn lägger på dig, men kicken du får av all uppmärksamhet väger upp och får dig att skina.

– Nja, kanske att man har känt lite press. Men det varade inte särskilt länge. Jag är superstolt över mitt namn och min familj!

6. Du är egentligen för tävlingsinriktad för din hälsas bästa, därför sover du uselt och går ner flera kilo i vikt av ren nervositet inför varje framträdande.

– Kanske lite! När jag blir nervös så tappar jag aptiten och har lite sämre att sova. Jag är egentligen Mr. Sleepy guy. Jag är dock väldigt målmedveten så när det händer något stort så väljer jag att ha fokus på det!

7. Målbilden är tydlig och Bianca har redan hjälpt dig med ett tacktal om du vinner Melodifestivalen.

– Nej, inte alls! Skulle det bli aktuellt har hon nog tänkt till ändå.. Haha.

 

Stort TACK Benjamin och lycka till i Melodifestivalen nu! Vi röstar på dig.

 

Text: Anna Lissjanis

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.