Bättre “smeksex” med Kino Shop

* Annons i samarbete med Kino Shop *

Sakta ner sexet så är det stor chans att du kommer njuta mer än någonsin. Tillsammans med Kino Shop berättar vi hur, och bjuder på en het rabattkod som kan hjälpa er till bättre “smeksex”.

Hälsa handlar inte bara om vad du äter och hur du tränar. Ditt mentala välbefinnande är minst lika viktigt, där sexlivet spela en stor roll. Att kunna njuta på riktigt tillsammans med någon du tycker om eller på egen hand är definitivt något som kan hjälpa dig att bli lyckligare och på så sätt förbättra den mentala hälsan.

Och då pratar vi inte bara om själva samlaget. Tvärtom faktiskt. För många kan det vara en bra idé att flytta fokus från själva penetrationen till allt runt omkring under sexet. Inte minst till det ni gör före. Många benämner den delen som “förspel”, men på en av Sveriges största sexleksaksbutiker Kino Shop, föredrar man att kalla det för “smeksex”.

Smeksex – mycket mer än förberedelse

För glöm alla tankar om att smeksex bara är en slags förberedelse – det kan istället bli den absolut mest sensuella och njutningsfulla delen. Så testa att sakta ner tempot så att ni inte stressar förbi den delen. Se det som en chans till att utforska varandras lust och hitta nya ergogena zoner så kan ni ta ert sex till nya höjder.

Men hur, kanske du undrar. Ett första steg är att börja fokusera mindre på den penetrerande delen av sexet, och mer på närhet, kroppskontakt och varandras känslor. Behöver ni hjälp på traven finns allt ni kan tänkas behöva hos Kino Shop.

Slow sex

Du får till exempel inte missa serien Slow Sex, som innehåller massvis av produkter som är framtagna för just ett bättre förspel, eller smeksex. Produkterna kan dessutom användas av alla, inte bara man-kvinna-par, och till onani. De är 100% veganska och inte testade på djur. Här är några av våra favoriter därifrån:

Clitoral Balm från Slow Sex ökar blodcirkulationen i klitoris med hjälp av naturliga ämnen som ingefära. Resultatet blir en värmande känsla, och att det blir lättare att att få orgasm.

Du underskattar väl inte bröstvårtornas roll under smeksexet? Nipple Play Gel är en roll-on med en kylande gel som stimulerar bröstvårtorna extra mycket.

Warming Massage Oil är en skön, värmande massageolja som kan användas över hela kroppen – även de intima områdena. Den både smakar och doftar gott av kokos, så testa gärna att kyssa eller slicka där du önskar…

Rabattkod på Slow sex

Blir du köpsugen? Ange koden Slowsex i kassan hos Kino Shop så får du 10 % rabatt på hela Slow Sex-serien till och med 26/3 2021 (kan ej kombineras med andra erbjudanden). Du hittar alla produkterna här!

Läs mer

▶︎ Följ Kino Shopping på instagram här!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras