Barkarby Golfhall – passa på och vässa golfen inomhus

Barkarby Golfhall – passa på och vässa golfen inomhus

Barkarby Golfhall är det senaste tillskottet i Sveriges utbud av inomhusanläggningar för golfare!

Hösten 2006 slog golfhallen upp sina portar, lagom till vintersäsongen. Det är en anläggning i tre våningsplan, med totalt 27 utslagsplatser. Slaglängden är hela 50 meter och takhöjden är imponerande 20 meter, det skapar en wow-effekt som är påtaglig för alla besökare.

För den som vill träna upp närspelet finns en generös puttinggreen samt en äkta sandbunker. I golfhallen finns effektiva värmesystem vilka gör det trivsamt och skönt för de som spelar och för de som bara vill sitta och titta på. På mellanplanet driver Anna och Jan-Ivar Johansson en populär och välsorterad Golfstore- butik.

Sommartid återfinner man det omtyckta företagarparet i golfshopen på Bro-Bålsta. Många av Stockholms stora golfklubbar har sin vinterträning i anläggningen och hallen har ett nära samarbete med Bro-Bålsta GK och deras duktiga pro´n. Här finns också Viksjö GK, Drottningholms GK, Kungsängen GK, Hässelby GK, Sofielunds GK, Sollentuna GK o Mälarö GK under taket vintertid!

Ett annat spännande samarbete har Barkaby Golfhall tillsammans med Upplands-Bro Golfgymnasium, de har all sin golfundervisning i hallen och de tränar dessutom allround i den andra delen av deras verksamhet, Komethallen.

Barkarby Golfhall
Girovägen 8,
Järfälla,
08-761 44 44 , 761 02 00,
www.barkarbygolfhall.se

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.