Baimon Mullbärste – Mirakeldrycken utan tillsatser

Baimon Mullbärste - Mirakeldrycken utan tillsatser

Nu kan du köpa ett ekologiskt mullbärste som enbart består av blad från
mullbärsträdet (Morus Alba). Andra mullbärssorter på marknaden blandar
ut med vanligt, billigt te. Med Baimon mullbärste får du 100 procent äkta
vara och ingenting annat.

Mullbärsväxten (Morus Alba) har i över fyratusen år använts som foder åt silkeslarver och boskap men också inom den traditionella kinesiska medicinkonsten. Bladen, barken och frukten användes för att bota feber, diabetes, förstoppning, hosta och huvudvärk. Under senare år har forskare från olika länder genomfört systematiska undersökningar av de kemiska sammansättningarna och dess funktioner. De konstaterade att mullbärsblad innehåller en stor mängd näringsämnen, antioxidanter och biologiskt aktiva substanser. Effekterna av dessa substanser har visat sig vara häpnadsväckande positivt. Några av dem är minskade blodsockernivåer, lägre blodtryck och kontroll av blodfetter.

Ingen beska, inga tillsatser
Mullbärsbladen handplockas selektivt så att endast de absolut finaste bladen används. För att förhindra att bladen skall börja oxidera och därmed förändra dess kemiska sammansättning hettas bladen upp till den optimala temperaturen och lufttorkas under väldigt kontrollerade former. Därefter vakuum­förpackas bladen medan de fortfarande är varma. Detta medför en välsmakande, hälsosam brygd som inte är besk i smaken, oav­sett hur länge det får ligga och dra. Teet är också helt fritt från konserveringsmedel eller övriga tillsatser.

6 olika smaker
Många produkter på marknaden utlovar Ginseng i sina innehållsförteckningar. Men i själva verket är det inte många procent av den kinesiska roten i blandningen. Nu finns ett Ginseng-te i vårt sortiment som innehåller 20 procent extra ginseng, vilket lämpar sig extra väl vid förkylningssymptom.
Baimon Mullbärste finns också  i smakerna naturell, ananas, Mangosteen (Thailändsk jordgubbe), citron och banan. Banan-sorten innehåller rent bananörts­extrakt, vilket ger extra energi och en naturligt söt smak.

För att komma i kontakt och beställa hem Baimon Mullbärste:
Kjell Gyllsten | Mulberry Tea AB | Tel: 0736262803 | Email: 055@055.se
Mulberry Tea AB söker nu distributörer för Europamarknaden.

www.apotekshyllan.com

1 Comment

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.