Bäst i test – torrschampo

Bäst i test - torrschampo

Torrschampo – en räddare i hårnöden för många av oss. Det perfekta snabbfixet för trött och fett hår eller om du inte hinner tvätta det efter varje träningspass. Men vilket torrschampo är bäst på marknaden? Utbudet av produkter i olika prisklasser är enormt, men vi har hjälpt dig på traven med test och utvärdering av 8 märken.

Maria Nila – Dry Shampoo (250 ml)

En torr puderspray som fräschar upp och tar bort den feta känslan i håret. Ger också håret en lättare volymeffekt. Colour Guard Complex skyddar håret mot UV-strålning och fria radikaler. Sulfat- och parabenfri och innehåller 100% veganska ingredienser.

Håller produkten vad den lovar?

 ”Absolut! Huruvida håret blir skyddat kan jag som lekman inte avgöra men den lämnar håret med en fräsch känsla och lite volym. Extra plus för den fräscha doften. Passar perfekt för oss som inte vill använda parfym eller starka dofter. Kan dock tycka att den är väldigt dyr.”

Pris: 219 kr hos Lyko

Lyko – Melon Sensation Extra Volume Dry Shampoo (100 ml)

Låt partyt fortsätta! Torrshampoo med extrem volym och stadga som doftar melon. 

Melon Sensation Extreme Volume Dry Shampoo är din räddning när håret börjar bli ofräscht och livlöst. Detta torrschampo ser till att du kan känna dig fräsch i håret mellan tvättarna. Det absorberar omedelbart all överflödig olja och gamla produktrester, samtidigt som det ger extremt mycket volym och stadga.

Håller produkten vad den lovar?

”Absolut! Den ger extremt mycket volym och håret känns fräscht. Ett perfekt torrschampo att packa ner i väskan på grund av dess lilla flaska och extremt prisvärd!”

Pris: 39 kr hos Lyko

Moroccanoil – Dry Shampoo Light Tones (205 ml)

Moroccanoil Dry Shampoo för ljusa toner innehåller ultrafin risstärkelse som absorberar olja, smuts och lukt. Håret blir omedelbart rent, fräscht och doftar Moroccanoils signatur doft. Dess UV-skyddande & arganrika olja bryts ner direkt, och lämnar inga tråkiga rester. Moroccanoil Dry Shampoo för ljusa toner innehåller subtila violett toner för att balansera brassiness i blont hår och ta fram det bästa i ljusa toner.

Håller produkten vad den lovar?

”Förutom doften som var ett minus (luktar stark parfym) så absolut! Torrschampoot lämnade en ren och fräsch känsla i håret. Ett stort plus för att det inte ”färgar av sig” i håret som många andra torrschampoon har en tendens att göra, ingen vill ha en vit hårbotten!”

Pris: 279 kr hos Lyko

Lyko – Cactus Sensation Volume Dry Shampoo (100 ml)

 

Cactus sensation extreme volume dry shampoo har en oslagbar förmåga att ge håret volym och stadga, kombinerat med en fantastisk doft av kaktusblomma. Detta torrshampo ser till att du kan känna dig fräsch i håret mellan tvättarna. Det absorberar omedelbart all överflödig olja och gamla produkter, samtidigt som det ger extremt mycket volym och stadga.

Håller produkten vad den lovar?

”Nja. Ok med tanke på priset, men doften är lite väl stark och känslan torr men ”klibbig”.”

Pris: 39 kr hos Lyko

 

Kevin Murphy – Fresh Hair Dry Cleaning Spray (250 ml)

Ett torrschampo som ger ditt hår volym och textur. Torrschampot tar bort/neutraliserar fet hårbotten och neutraliserar oönskade dofter i ditt hår.

Håller produkten vad den lovar?

”Ja, det tycker jag verkligen! Doftar jättegott utan att vara för stark och ger håret en nyduschad och fräsch look. Kanske i dyraste laget, men värt inför speciella tillfällen”.

Pris: 259 kr hos Lyko

Lyko – Green Apple Sensation Dry Shampoo (100 ml)

Green apple sensation ger dig en riktig nystart. Den friska, fruktiga och lekfulla doften tillsammans med shampots uppfräschande egenskaper ger en ordentlig boost till självförtroendet.  

Torrshampot ser till att du kan känna dig fräsch i håret mellan tvättarna. Det absorberar all överflödig olja och gamla produkter, samtidigt som det ger extremt mycket volym och stadga.

Håller produkten vad den lovar?

”Ja, håret blev fräscht och man kunde verkligen få exakt så mycket volym man önskar och det håller! Doften var onödigt stark men väldigt bra för en så billig produkt.”

Pris: 39 kr hos Lyko

Living proof – Dry Shampoo (198 ml)

Ett revolutionerande torrshampoo som gör ditt hår RENT ! Håret ser, känns och doftar rent mellan schamponeringarna. Fungerar på alla hårfärger, det lämnar inga rester efter sig.

Håller produkten vad den lovar?

”Den håller absolut vad den lovar, rekommenderar starkt! Det enda minuset var att det var lite svårt att tvätta ur det efter att jag använt det i två dagar i rad!”

Pris: 229 kr hos Lyko

Lyko – Deep Love Sensation Volume Dry Shampoo (100 ml)

Sprid kärlek med denna sensuella sensation! Låt doften av sockrade plommon och freesia hålla ditt hår fräsch mellan shamponeringarna. Ett oslagbart torrshampo som levererar omedelbar volym som håller hela dagen eller hela natten.

Håller produkten vad den lovar?

”Det tycker jag att den gör. Höll bra under ett dygn men efter andra dagen var det ganska svårt att tvätta ur.”

Pris: 39 kr hos Lyko

Text: Martina Norling och Anna Lissjanis

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.