Bär med dig magnetism

Bär med dig magnetism

Allt levande på jorden omges av magnetism, och utan den vore livet på jorden omöjligt. Magnetism kan du också bära med dig.

Energetix magnetsmycken påverkar vår blodcirkulation så att vi orkar mera eftersom syre­sättningen förbättras. Hjärtat behöver inte pumpa lika mycket eftersom varje blodcell börjar transportera syre till 100%. Ökad blodcirkulation påskyndar läkningsprocessen och olika skavanker försvinner. Magnetterapi söker förstärka den normala jordmagnetiska miljön. Härigenom påverkas det elektromagnetiska tillståndet i kroppsvätskorna, och cellernas ämnesomsättning ökar.

Magnetfält påverkar en rad biologiska fenomen hos människor, djur, växter, cellodlingar och mikroorganismer. En teori är att det elektromagnetiska fältet fungerar som en tillväxtstimulerande faktor. Magnetterapin uppges öka all molekyl­vibration så att de kemiska förloppen i kroppen påskyndas.

Paracelsus som levde på 1500-talet anses vara den förste som föreslog att magneter skulle användas vid behandling av sjukdomar. Han i sin tur hänvisade dock till att redan ”de gamle” kände till magneternas positiva effekter, varmed han lär ha avsett romare, greker och egyptier.

Upplevda fördelar med 
Energetix magnet­­-
terapi-smycken
innefattar bland annat:
λ    Sänkt stressnivå
λ    Minskad värk
λ    Bättre sömn
λ    Varmare händer och fötter
λ    Lindring av migrän, huvudvärk
λ    Minskad ledvärk, reumatism, artros
λ    Lindring av menssmärtor
λ    Psoriasis, hudproblem
λ    Kortare läkningstid vid benbrott
λ    Allergi och astma

Energetix magnetsmycken finns till både kvinnor, män, barn och till våra kära husdjur. Prova i 90 dagar, med returrätt om du inte är helt nöjd.
0702 564 694
www.amie.energetix.tv

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras