Att springa med livet som insats Skräckloppet för alla (modiga)

Att springa med livet som insats

Succén Run For Your Lives är tillbaka, närmast i Örebro 28 oktober. Hinder- och skräcklöparloppet som ger dig en verklig anledning att träna. Spring, gå eller kryp genom en zombieapokalyptiskt värld. Vågar du anta utmaningen att ta dig genom en upp- och nervänd stadskärna, direkt hämtad från Walking Dead. Kaotisk och full av hungriga zombies, men en medalj och oförglömlig adrenalinkick hägrar.

Run For Your Lives

- Run For Your Lives Örebro 28 okt: Spring, gå eller kryp 6,5 km genom ett zombieapokalyptiskt Örebro city. Målet är en safe zone vid slottet. Rekommenderad ålder är 13 år. Start från ca 17:00-20:00.

Run For Your Lives High Chaparral 4 nov: Loppet för alla, med både ett mindre läskigt lopp för barn 7-12 år och ett betydligt tuffare mot skräckinjagande zombies i mörkret efter 17:00.

Söker du något extra, utöver kicken som löpning och ett lopp kan ge? Då är Run For Your Lives är loppet för dig. Hinder- och skräcklöparloppet som närmast i tid arrangeras i centrala Örebro 28 oktober och även på vilda västern anläggningen High Chaparral 4 november. Ett nervkittlande lopp där du längs banan får göra olika val – val som kan kosta dig liv. Det går alltså ut på att springa för livet, bokstavligen!

Run for your lives är ett lopp för alla, oavsett träningsbakgrund. Meningen är att du ska ha kul och få en upplevelse att minnas. På High Chaparral-loppet den 4 november kan, förutom vuxna som springer på kvällen, även barn mellan 7-12 år springa. De deltar då på ett mindre läskigt lopp, när det fortfarande är ljust. Antingen ensamma eller tillsammans med en förälder som köpt barnbiljett. I Örebro är rekommenderad åldersgräns 13 år, men det är upp till var och en.

För de äldre löparna går starten när mörkret faller. Ett lopp mot horder av zombies, med häftiga specialeffekter och dessutom en hinderbana. Så förutom alla zombies blir du utmanad av olika fasta hinder längs banan.

Alla löpare får ett livband med tre liv. Om du har minst ett kvar vid slutet av loppet är du en överlevare och får “survivor” medaljen. Förlorar du alla liv får du nöja dig med “Infected” medaljen.

Delta som löpare eller zombie

– Som löpare skall du försöka ta dig till safe zonen med minst ett av dina tre liv kvar. Lyckas du med det får du den ärofyllda ”Survivor”-medaljen. Skulle du blir du bli av med alla dina tre liv skall du ändå ta dig till safe zone. Men du får vara nöjd med ”Infected”-medaljen.

– Som zombie är du rekryterad till en unik skara lyckliga som får vara med och skådespela, skrämma och njuta av eventet på en parkettplats mitt i loppet. Uppgiften är egentligen enkel, ta livband om du får chansen och gör en bra skådespelarinsats som fruktad zombie.

End of the World Party

Oavsett om du klarar loppet med liv kvar eller ”stryker med” så är alla, löpare, publik och zombies välkomna att delta på End of the World Partyt efteråt – en Halloween-musik-maskerad-party du inte vill missa. Biljetter är släppta för Örebro 28 okt.

Priser

– Barnbiljett vid High Chaparral: 250 kr

– Vuxenbiljett: 395 kr

Läs mer om de olika loppen här och anmäl dig här.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.