Återuppliva kärleken

Har ni varit tillsammans länge, men ert förhållande kommit i skymundan och det känns mest vanligt, trist och går på tomgång? Det går att väcka liv i er kärleksrelation igen, utan att det kräver allt för mycket jobb. Här hittar du några tips. 

Det ni kan börja med, det är att ni skriver ner en önskelista på fem saker som ni vill göra med den andra. Det måste inte vara sexuellt, utan det kan vara att gå på bio tillsammans, mysa i sängen med kläderna på, gå lång promenad och så vidare. Kanske ni kan börja träna tillsammans?

Bra tips för att väcka liv i er kärlek

En annan bra sak att göra, det är att våga ställa frågor till varandra. Allt från hur den andra mår, till att fråga vad de känner att de saknar i er relation. Se även till att uppskatta varandra och tala om det högt. Det kan vara att du är fin i den där tröjan till vad god mat du har lagat och så vidare. Om ni tränar tillsammans, tala om hur bra den andra är på det.

Se även till att återuppta närheten med varandra. Allt från att krama, klappa och stryka på varandra, till att ha det trevligt i sovrummet. Där kan sexleksaker vara en viss hjälp. 

Umgås på olika sätt

Våga testa nya sätt att umgås på så att inte allt blir till en trist rutin. Börja med en sport tillsammans eller en träningsmetod. Våga vidga era vyer, samt våga tala med varandra om allt. Tala även om för varandra att ni älskar varandra. Gå utanför er vanliga komfortzon och gör det tillsammans. Det är då ni kan väcka liv i era känslor igen på ett bra sätt. Det är viktigt att ni båda två är med på att göra det så att säga.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras