God, ekologisk nyhet med näringsberäknade recept – Årstidernas 500-Kalorierkassen

Med ett nytt år vill många av oss göra en ny hälsosatsning, speciellt när det kommer till kosten, vilket varken behöver kräva någon stor uppoffring eller vara komplicerat. Årstidernas nya näringsberäknade matkasse 500-Kalorierkassen ger dig gröna, goda, kalorisnåla, men mättande måltider som förenklar i vardagen. Här berättar vi mer och ger dig exklusiv rabatt.

Årstiderna levererar ekologiska matkassar med näringsrika recept baserade på mycket grönt. En god hjälp i vardagspusslet och matkassar utvecklade för dig som även är mån om vår planet, genom att äta ekologiskt och att följa årets säsonger.

500-Kalorierkassen Årstiderna

God, ekologisk nyhet – Årstidernas 500-Kalorierkassen

Januaris stora nyhet hos Årstiderna är den efterlängtade 500-Kalorierkassen. En näringsberäknad matkasse står nämligen högt på listan över produkter som deras kunder har efterfrågat. 500-Kalorierkassen är perfekt för dig som vill hålla nere på ditt kaloriintag, men samtidigt äta näringsrikt och bli mätt. Rätterna i matkassen är lakto-ovo-vegetariska och innehåller i genomsnitt 500 kalorier per person. Bland råvarorna hittar du bland annat säsongsbaserade grönsaker, mejeriprodukter med låg fetthalt och ägg. Alla råvaror är naturligtvis 100% ekologiska, precis som allt annat i Årstidernas sortiment.

Kocken Christine Bille Nielsen skapar recepten varje vecka. Hon är specialist på kost och hälsa och vet hur hon ska få ett optimalt näringsinnehåll i varje måltid. Med 500-Kalorierkassen får du tre gröna middagar i veckan med stor variation av grönsaker, bra fetter, kolhydrater och protein. Menyn som byts ut varje vecka, bjuder på stor variation – allt från böntacos till linsbiffar och spännande bowls.

Sedan tidigare har Årstiderna ett flertal matkassar med olika inriktning – för vegetarianer, veganer eller för dig som äter fågel och fisk vissa dagar. Årstiderna har även en vegansk matkasse som är glutenfri, en matkasse som är utvecklad för barnfamiljer och en morgonkasse. Gemensamt för alla Årstidernas matkassar är en bas på ekologiska och säsongsbaserade grönsaker.

500-Kalorierkassen Årstiderna

Råvaror och sortiment efter säsong

Utöver matkassar har Årstiderna också ett stort och varierat sortiment av ekologisk frukt, grönt och dagligvaror, med fokus på råvaror efter säsong. Hela deras sortiment är 100 % ekologiskt och ingenting har fraktats med flyg. Årstiderna CO2-beräknar hela verksamheten och kompenserar för sitt avtryck. När du beställer hos Årstiderna får du mat som är lika bra för dig som för resten av planeten.

Exklusiv rabatt

Med rabattkoden SPORTHÄLSA20 får du 20 % rabatt vid start av ny prenumeration på en matkasse, råvarulåda, smoothielåda eller juicelåda. Läs mer och ta del av ditt erbjudande här!

Tillsammans går vi mot ett grönare år!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.