Arken Hotel & Art Garden Spa – en oas

Arken Hotel & Art Garden Spa - en oas

Beläget ute på Arendal i Göteborgs skärgård ligger Arken Hotel med Sveriges nyaste spaanläggning.

Här är naturen nära, både utomhus där västerhavet breder ut sig åt alla håll, liksom inomhus där ljudet av porlande vatten möter dig redan i entrén.

– Naturen är det viktiga här och dess unika möjlighet att få oss att må bra och komma i balans, säger VD Lars-Olof Oskarsson.
Som första spa i Sverige har man också valt att satsa på kopplingen mellan konst och välmående. Lars-Olof Oskarsson fortsätter:
– När vi skapat vårt Art Garden Spa, har vi tagit fasta på konstens förmåga att läka och ge ny kraft och energi. En del av inredningen är framtagen i samarbete med konstnärer och konsthantverkare och på flera ställen här kan du njuta av konstverk och installationer.

Upplevelsen i spat sträcker sig längre än till bastuvärlden och poolerna. I de rogivande och stärkande miljöerna, där de fem elementen ständigt är närvarande, kan du njuta av ljus och mörker, värme och kyla och uppleva hur dina sinnen når välbefinnande och harmoni.

Missa inte att besöka Arken Hotel & Art Garden Spa i sommar. Här är miljön anpassad efter människor – och inte tvärtom.

Sommarpaketet:
Art Garden Sommar, 2 nätter – 3 dagar.
Logi i dubbelrum med stor frukostbuffé, spa-entre med lån av badkappa och tofflor, en kvällsbuffé samt en fri entre till Liseberg.
Pris per person 1595kr.

Arken Hotel & Art Garden Spa
Nordatlanten 100,
41834 Göteborg
Tel: 031-726 25 00,
info@arkenhotel.com.

För aktuella erbjudanden besök vår hemsida www.arkenhotel.com

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.