Årets skönaste julklappstips från Flowlife – nu till Black Week-priser

julklappstips

Julklappstips med reklam för Flowlife

Passa på att köpa årets skönaste julklappar från Flowlife nu under Black Week för att både göra riktigt bra fynd och slippa panikshoppa i sista sekunden den här gången. Här är våra bästa julklappstips.

Brukar du vara ute i sista minuten för att köpa julklappar? Eller har du helt enkelt svårt att hitta den där perfekta presenten år efter år? I år hjälper vi dig att undvika det genom att redan nu dela med oss av riktigt sköna julklapptips som definitivt kommer bli uppskattade.

Vi syftar såklart på de smarta massageprodukterna från Flowlife. De finns i flera olika varianter med olika syften, men alla har en sak gemensamt: de gör det lättare än någonsin att ge dig själv välgörande massage som både gynnar kropp och själ. Passar du på att köpa dem nu under Black Week kan du dessutom göra riktigt bra fynd!

Våra bästa julklappstips från Flowlife

Till den aktiva personen som alltid är på språng

Vad? Flowgun One

Varför? Det här är den nyaste versionen av Flowlifes populära massagepistoler, som kan användas för att ge dig själv massage var och när du vill. Den kan såklart användas av alla, men den kompakta och smidiga utformningen gör det enkelt att ta med till gymmet, kontoret eller var du än ska.

Och låt inte storleken lura dig – trots att den är så liten och behändig är den riktigt kraftfull med en slaglängd på hela 12 millimeter och upp till 3 200 slag per minut. Den passar därför perfekt för att till exempel behandla särskilt ömma punkter på kroppen, snabba på återhämtningen mellan passen eller kanske ge dig själv effektiv och lyxig uppvärmning inför träningen.

Klicka här för att läsa mer om Flowgun One

Julklappstips till kontorsarbetaren

Julklappstips flowpillow

Vad? Flowpillow Heat

Varför? Flowlife HEat är Flowlifes populära massagekudde som både masserar och värmer. Det är en extra passande julklapp till kontorsarbetaren, eller någon annan som sitter stilla framför en skärm stora delar av dagen. Detta resulterar i många fall i dålig hållning samt smärta och värk i inte minst nacken och ryggen.

Flowpillow Heat är perfekt för att behandla just dessa områden, även om den kan användas för att massera i princip hela kroppen. Eftersom den är trådlös kan du faktiskt till och med ta med den till kontoret, för att få en lite mer njutningsfull stund vid skrivbordet.

Men framför allt kommer den uppskattas när du kommer hem och känner dig trött och stel efter en lång arbetsdag. Genom att ligga eller sitta ner på massagekudden (till exempel framför tv:n) kommer du både mjuka upp musklerna och få hjälp att slappna av.

Klicka här för att läsa mer om Flowpillow Heat

Till någon du unnar en riktigt skön stund

Julklappstips flow feet

Vad? Flowfeet

Varför? Med Flowfeet från Flowlife får du något så lyxigt som en alldeles egen fotmassör, som är redo att behandla dina ömma fötter och ge dig en skön stund när du än känner för det. Den stimulerar blodcirkulationen och hjälper till att återhämta trötta fötter.

Det är därför ett bra julklappstips till den som står upp eller går mycket om dagen. Men framför allt får du en riktigt skön och avkopplande stund med hjälp av Flowfeet, som definitivt gör gott både fysiskt och psykiskt. Med andra ord är det en perfekt present för någon som stressar mycket och behöver hjälp att varva ner.

Klicka här för att läsa mer om Flowfeet

Black Week-fynda julklapparna!

Passa på att köpa våra julklappstips nu under Black Week för att ha chansen att fynda rejält. Klicka här för att komma till Flowlifes Black Week-rea!

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.