Årets sexigaste julkalender – med 24 spännande sexleksaker

Vi har tidigare skrivit om flera olika anledningar till varför sex är så bra för hälsan. Ett lustfyllt sexliv är både viktigt för relationen till din parter, men också för ditt egna välmående. Därför vill vi tipsa om årets mest lustfyllda julkalender.

Sex, både tillsammans med din partner och på egen hand, kan sänka stressnivåer, jämna ut blodtrycket och öka välbefinnandet. Och samlivet kan alltid bli bättre! Att krydda upp sexlivet lite extra kan ta relationen till en helt ny nivå. Speciellt så här års när det är mörkt och kallt ute har man kanske ett extra behov av närhet och lustfyllda stunder som värmer både kropp och själ.

December månad och tiden före jul kan vara stressig och påfrestande. Det är mycket som ska göras på jobbet innan ledigheten, julen ska planeras och relationen till sin partner kanske kommer i andra hand. Att få tiden att räcka till är inte helt lätt, men för det allmänna välmåendet är det viktigt att ta sig tid och ägna en stund tillsammans med sin partner, oavsett om det är en ny relation eller om ni varit tillsammans i många år.

Årets mest lustfyllda julkalender

Därför vill vi passa på att tipsa om årets mest lustfyllda julkalender. Den erotiska webbshoppen Sinful har tagit fram en helt unik julkalender med 24 spännande överraskningar.

Bakom varje lucka döljer sig en unik sexleksak av hög kvalitet. Förra årets julkalender blev en enorm succé och i år har kalendern uppdaterats och innehåller ännu mer godsaker som passar både till honom, henne, och till par. Produkterna i julkalendern är några av Sinfuls mest omtyckta sexleksaker och tillbehör, och det blir lika spännande och roligt att öppna en lucka varje dag fram till julafton.

Det finns alltså ingen anledning att vänta med att spendera tid tillsammans. Vänta inte till ledigheten, ta hand om varandra och spendera en stund tillsammans varje dag i december! På så sätt kommer ni garanterat vara lugnare, gladare och mindre stressade när det faktiskt är julafton, och julen blir mindre fylld av krav och höga förväntningar på samvaro.

Julkalendern passar också bra till par som inte kommer att fira högtidsdagarna tillsammans. Kanske firar ni var för sig med respektive familjer? Då passar det perfekt att utnyttja dagarna tillsammans innan jul på bästa sätt genom att öppna en spännande lucka varje  dag.

Kalendern som har en diskret design utlovar spännande presenter varje dag fram till den 24:e. Nu kan ni ta hand om varandra och göra de trista mörka dagarna lite ljusare och mer kärleksfulla.

Julkalendern innehåller:

  • 11 stycken härliga bästsäljande sexleksaker
  • 6 stycken soft bondage verktyg
  • 4 stycken tillbehör (alla är i justerbara one-size)
  • 3 stycken förspelshjälpmedel

En inspirationsbok på engelska medföljer.

Unna er en njutningsfull advent med årets härligaste julkalender. Klicka här för att beställa redan nu innan lagret tar slut, förra årets utgåva sålde slut rekordsnabbt!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.