Årets hälsodag i Stockholm

Årets hälsodag i Stockholm

Den 13 september är det full fart ute på Djurgården när 1,6 och 2,6 miljonerklubben arrangerar sin årliga Hälsodag. En rikstäckande kampanj för att inspirerar till en god hälsa genom motion, nyttig mat och kunskap.

Hälsodagen i Stockholm

Datum: 13 september 2015

Tid: 11.00-13:00

Plats: Djurgården, mellan Villa källhagen och Sjöhistoriska muséet

Under Hälsodagen bjuds det på prova på aktiviteter, underhållning och utställare av olika slag som alla arbetar med hälsa. Dansa med Tobias Karlsson, känd från Let´s dance, testa på familjeyoga med hälsoprofilen Annette Lefterow och mycket mer. Nytt för i år är att det är fritt inträde samt att det finns aktiviteter för alla, stora som små. Barnen kan exempelvis hoppa hoppborg medan föräldrarna dansar. Passa även på att gå eller spring Hjärtpromenaden på 5 km där överskottet av anmälningsavgiften går till stiftelsen Kvinnor&Hälsa.

1,6 & 2,6 miljonerklubben arbetar för bästa möjliga livskvalitet och hälsa för alla kvinnor. 1,6 & 2,6 miljonerklubben är en ideell förening, bildad 1998 och idag en av Sveriges största kvinnoföreningar. Föreningen arbetar för att det kvinnliga perspektivet ska finnas med inom alla områden i samhället. 1,6 miljonerklubben fokuserar på den mogna kvinnan och 2,6 miljonerklubben sätter ljus på yngre kvinnors situation. Läs mer här.

Text: Redaktionen

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras