Årets häftigaste yogaevent kommer till Stockholm

Årets häftigaste yogaevent kommer till Stockholm

Den 12-14 februari 2016 är det dags för Yoga Games – the Nordic Yoga Conference i Stockholm. En given mötesplatsen för dig som vill ta del av föreläsningar, workshops och yoga tillsammans med några av världens främsta yogainstruktörer.

 

Yoga fortsätter att växa runtom i världen och i år arrangeras Yoga Games – the Nordic Yoga Conference i Stockholm för andra året i rad. Förra årets event gjorde succé och den 12-14 februari är det dags för en ny helg full av energi och inspiration.

 

– Vi ser fram emot ett event med bredd från olika yogaformer, intressanta föreläsningar och workshops samt en mix av internationella, nationella och lokala presentatörer. Vårt mål är att förmedla nya upplevelser samt få fler att upptäcka yogans härliga värld, säger Andreas Karlsson, Event manager, Yoga Games – the Nordic Yoga Conference.


Yoga för alla
Eventet arrangeras åter igen i Münchenbryggeriets vackra lokaler med utsikt över Riddarfjärden. Under fredagen väntar workshops med internationella etablerade yogalärare som går in lite djupare än övriga yogaklasser. Lördagen och söndag bjuder på 60-tal yogapass – allt från nybörjarpass till mer avancerade klasser.

 

– Eventet är populärt både för de som utövar yoga men även för nybörjare och yogalärare. Rusty Wells är en av de mest populära yogainstruktörerna i världen och är det något pass du inte får missa är det hans! Vi kommer även ha drop-in pass för den som vill komma och prova på yoga, det är helt kostnadsfritt. Dessutom kan du besöka Hälsomässan där flertalet utställare kommer befinna sig under hela helgen.


 


 

 

 

Text: Hanna Larsson

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.