Är du i klimakteriet eller i hormonell obalans? Symptom och god hjälp

* Innehåller reklam för KÄLLA *

Klimakteriet väntar alla kvinnor förr eller senare, men även hormonell obalans är vanligt. Trots att det är två helt olika saker så har de mycket gemensamt, inte minst besvärliga symptom – och god hjälp. Läs hur KÄLLAs produkt Hormones & Me stöttar kroppen och får dig i balans.

Känner du dig ovanligt trött och lider av humörsvängningar? Kanske även har ovanligt låg energi, sömnproblem, värmevallningar, svettningar, nedstämdhet, torra slemhinnor, urinvägsbesvär, sämre fokus och oförklarlig viktuppgång? Det är alla symptom och tecken som kan kopplas till den naturliga förändringen av dina hormonnivåer under klimakteriet. Även hormonell obalans kan ge dig liknande symptom, men till skillnad från klimakteriet inträffa när som helst – även långt innan klimakteriet. För många känns detta outhärdligt.

Hur vet du om du är i klimakteriet?

När du kommer in i klimakteriet kan variera mycket från kvinna till kvinna. För vissa börjar det redan runt 40-årsåldern och andra först långt upp i 50-årsåldern. Klimakteriet pågår sedan i allt från något år och upp till 10 år, eller ännu längre.

Under klimakteriet förändras hormonbalansen i kroppen, men vilka symptom du upplever under klimakteriet varierar också mycket, liksom hur dessa symptom upplevs. För en del märks det knappt alls, medan andra påverkas mycket.

Vad är hormonell obalans?

Hormonell obalans är en rubbning i kroppens normala produktion eller funktion av hormoner. Denna rubbning påverkar i sin tur flera processer i kroppen. Det kan finnas många olika anledningar till att man drabbas av hormonell obalans.

Hormonell obalans kan bland annat bero på:

 • Ålder
 • Genetik
 • Sjukdomar
 • Livsfaktorer
 • Kost
 • Träning
 • Sömn
 • Stress
 • Miljö

En hormonell obalans kan ge många olika symptom. Några exempel är precis som vid klimakteriet sömnstörningar, trötthet, humörsvängningar, viktökning, oro, minskad sexlust, rubbningar av mens och matsmältningsproblem.

Naturlig hjälp

Både klimakteriebesvär och hormonell obalans kan behandlas på naturlig väg. Precis som när du vill påverka din hälsa positivt inom andra områden hjälper näringsrik kost, minskad stress, regelbunden sömn, fysisk aktivitet för att lindra klimakteriebesvär och återställa den hormonella balansen över tid.

KÄLLAs HORMONES & ME

Även om det finns flera sätt att behandla klimakteriebesvär och hormonell obalans, så söker många en snabb och naturlig lösning. KÄLLAs veganska kosttillskott HORMONES & ME innehåller botaniska ingredienser och viktiga vitaminer och mineraler som är kliniskt bevisade att stabilisera din hormonella obalans, minska inflammation och lindra perimenopausala symtom inom bara några veckor. Ett naturligt val för dig som vill öka välbefinnandet under klimakteriet eller hormonell obalans.

”Efter snart tre månader som jag har tagit Hormones & me så märker jag skillnad. Jag får sova på natten inga vallningar och jag har fått mer energi. Jag kan varmt rekommendera den här produkten.”

/Linda, nöjd användare

HORMONES & ME hjälper dessutom snabbt – redan inom några veckor – och är enkel att använda. Allt som krävs är 2-3 kapslar tillsammans med ett glas vatten på morgonen. Ännu en smidig lösning är den praktiska prenumerationen som erbjuds och ser till att du får nya kapslar innan din månadsdos har tagit slut.

Viktigt innehåll

Innehållet i i HORMONES & ME är noggrant utvalda näringsämnen, vitaminer och mineraler som är kända för att balansera blodsockret, stödja hormon- och energiproduktionen, förbättra benhälsan och boosta humöret. De är dessutom är veganska, etiskt framställda och spårbara, laktos-, gluten-, soja och GMO-fria och inte testade på djur.

Alla nyttigheter du får i dig via kapslarna:

 • Organisk gurkmeja
 • Organisk ashwagandha
 • Inositol
 • Maca pulver
 • Taurin
 • Kanelpulver
 • Siberian ginseng
 • Coenzym Q10
 • Magnesiumglycinat
 • Zinkcitrat
 • Vitamin B6
 • Vitamin K2
 • Krom
 • Vitamin D3

Så fungerar HORMONES & ME

HORMONES & ME har hjälpt tusentals svenska kvinnor att förbättra sin symtom genom att reglera hormonerna, samt tillföra vitaminer och mineraler som behövs för att det hormonella endokrina systemet ska fungera. Produkten stabiliserar även blodsockret med hjälp av inositol och kanel, samt Q10 som stödjer cellernas energiproduktion och hjälper ämnesomsättningen.

HORMONES & ME påverkar även nervsystemet och ger bättre humör med hjälp av ingredienser som ashwagandha och ginseng. Maca och gurkmeja minskar klimakteriebesvär som till exempel värmevallningar. Resultatet av detta blir en normal hormonell balans, jämnare energinivåer, bättre humör, minskade klimakteriebesvär och ökad livskvalitet kort och gott!

Hitta HOMONES & ME här!

KÄLLA

Om KÄLLA

KÄLLA är företaget som erbjuder hälsokost med de absolut högsta kvalitetskraven och som uteslutande arbetar med ledande forskare. Alla deras probiotiska produkter har genomgått omfattande tester med över 50 kliniska studier som verifierar deras effektivitet. Du hittar produkter för magen, immunförsvaret, mentalt och psykiskt välbefinnande, akne, stress och ångest, näring, fertilitet, välbefinnande – och så klimakteriet och hormonell obalans, som Hormones & Me.

”Dina högsta krav är våra lägsta krav”

Företagets dröm är att förbättra människors välbefinnande världen över, men inte genom ”en-universallösning-för-alla-problem”. Istället arbetar KÄLLA med noga utvalda bakteriestammar och ingredienser som var och en kan hjälpa dig med dina specifika behov –och inte bara via innehållet. Snygga förpackningar gör att du gärna låter dem stå synligt framme och på så sätt blir det enklare att komma ihåg att ta dina viktiga tillskott.

Läs mer om KÄLLA och köp dina produkter här!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

bbb