Använd mobilen till att varva ner efter träningen

Hösten gör sig påmind och allt fler svenskar tar tag i träningen nu när semestertiden är över. Att fler rör på sig är givetvis fantastiskt, men det är också viktigt att låta kroppen återhämta sig mellan passen. Nedan följer fem tips på hur mobilen kan hjälpa dig att varva ner ordentligt.

Meditera

Det finns massor av bra appar som kan hjälpa dig att meditera efter träningen. Meditation är ett fantastiskt bra verktyg för att stärka båda kroppen och psyket. Genom meditationen får du nämligen en bra känsla för hur din kropp egentligen mår, samtidigt som du får en klarhet i både din fokus och i din närvarokänsla.

Slappna av med Netflix

Att rekommendera någon att slappna av framför Netflix är kanske inte vardag i träningsvärlden. Men det borde kanske vara det. När du har kört ett hårt träningspass förtjänar du att vila upp dig framför din favoritserie. Låt kroppen göra sitt efterarbete medan du slappnar av. Om du känner dig skeptisk kan du alltid förbereda några nyttiga snacks att ha med som sällskap.

Spela och lär med Duolingo

Kunskapsappen Duolingo kapslar in det bästa med internet. Här kan du lära dig ett 30-tal olika språk med hjälp av roliga och lekfulla tekniker. Att slappna av efter träningen med att spela olika spel och utmaningar som samtidigt får dig att bemästra ett nytt språk är verkligen inte fy skam. Tänk vad du kan åstadkomma om du håller den vanan uppe under ett halvår. Dessutom är det helt gratis.

Pröva lyckan online

Att pröva lyckan lite med onlinespel är en spännande aktivitet som både kan beskrivas som en pulshöjare och som avslappning. Kanske framförallt eftersom det är skönt att helt och hållet låta fokuset vila på ett spel istället för att flaxa fram och tillbaka hela tiden. Om du inte vet var du ska vända dig, hittar du på Casino Sverige massor av tips på vilka spelsajter som är värda att testa.

Det finns exempelvis de som erbjuder klassiska kortspel som poker och blackjack eller favoriter som roulette och craps. Den som istället vill testa på moderna slotspel kan gå in på https://slots.se för att provspela massor av olika alternativ.

Koppla av till naturens egna musik

Visst finns det något fantastiskt avslappnande med naturens egna musik? Tänk regnet som faller mot fönsterrutorna, havet som skvalpar mot strandkanten. I appen White Noise kan du uppleva dessa ljud när du vill. Här finns klassiska hits som ”grodor i natten”, ”valsång” och ”liten eka som gungar ute på havet”. Helt fantastiskt!

Det finns många fler hjälpsamma appar du kan använda för att slappna av och återhämta dig efter träningen, men dessa är våra favoriter. Om du har några tips får du gärna dela med dig av dem.

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.