Allt för hälsan – Den mångsidiga mässan är slut för den här gången

Allt för hälsan - Den mångsidiga mässan är slut för den här gången

Nordens största hälsomässa – Allt för hälsan – är slut för den här gången. Hälsointresserade människor från hela landet strövade i tre dagar runt i Stockholmsmässan för att bli mer medvetna om hur man efterlever en sund livsstil. Nu har de fått extra energi att kämpa vidare.

I helgen arrangerades mässan – Allt för hälsan – i Stockholmsmässan i Älvsjö. 135 olika företag och organisationer ställde ut i hopp om att få människor att tänka mer på hälsa och att lägga mer fokus på att träna och äta rätt för att få ett bättre liv. 

Mässan var i gång i tre dagar och bjöd på alltifrån livepodd från Cancerpodden till ett aktivitetsfält, där bland annat tidigare kampsportaren och föreläsaren Paulo Roberto höll olika typer av träningspass. Det var ständigt full aktivitet och rörelse i mässan. 

Dessutom fick besökarna många goda råd om kost. Flertalet föreläsare var på plats och berättade om vad man ska och inte ska äta, samtidigt som kända kocken Jonas Lundgren var på plats och gav besökarna smakprov på hans mat. Ett smörgåsbord med god kost. 

För de som inte ville träna, äta eller gå på föreläsningar, så fanns det dessutom flertalet olika work shops att ta del av. Slående när man gick omkring på mässan var alla utställarnas otroligt kreativa monter, och skyltlösningar, företaget skyltx som gjort mycket på mässan berättade att bra skyltmaterial kan vara påverka resultatet på en sådan här mässa med så mycket som 50%. Så kanske inte så konstigt att ett av de mest bestående intrycken vara alla bolagens otroligt kreativa och färgglada displayytor. 

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.