Allt du behöver till badrumsskåpet i sommar

Fyll badrumsskåpet med de här favoriterna i sommar så är du förberedd för det mesta du kan stöta på – oavsett om det handlar om skrapsår eller slitet hår.

Sommaren är en härlig tid, men kan också ställa krav på vad du har hemma i badrumsskåpet. Mer utomhusvistelse med sol, vind, bad, insekter och aktiviteter ställer helt andra krav. Här guidar vi dig till vad som kan vara bra att att införskaffa, med flera produktnyheter av hög kvalitet.

Allt du behöver till badrumsskåpet i sommar

Skippa svetten med Absolut Torr

Håll svetten borta även under de varmaste sommardagarna! Absolut Torr är en extra effektiv antiperspirant som motverkar svett och dålig lukt i upp till sju dagar. Den är effektiv mot alla typer av svettningar, och finns i flera varianter:

Absolut Torr Dab-On
Den här klassiska varianten av Absolut Torr har funnits på svenska apotek sedan 1980-talet, och duttas på huden med hjälp av en dab-o-matic applikator.

▶︎ Läs mer om Absolut Torr dab-on här!

Absolut Torr Roll-On
Den här varianten har en ny och praktisk roll-on-förpackning, med stor kula för smidig applicering under till exempel armarna, men är lika effektiv som den klassiska dab-on-flaskan.

▶︎ Läs mer om Absolut Torr Roll-On här!

Absolut Torr Wipes
Absolut Torr även finns även som praktiska våtservetter, wipes. Perfekt för att undvika svettiga sommarfötter och för att hålla sommarskorna fräscha.

▶︎ Läs mer om Absolut Torr Wipes här!

Hårvård för sommarens snyggaste svall

Med de här produkterna i badrumsskåpet kan du vara säker på att du ger ditt hår bästa möjliga vård i sommar.

ANGEL.WASH
Om ditt överstressade hår behöver lite räddning, kommer detta milda volymschampo att ge näring och förvandla fint, ömtåligt hår som har färgbehandlats eller skadats. ANGEL.WASH rengör försiktigt hårbotten och håret samtidigt som det maximerar färgens livslängd och skyddar mot skadliga fria radikaler.

▶︎ Läs mer om ANGEL.WASH här!

ANGEL.RINSE
Behandla fint, ömtåligt och trasigt hår med ANGEL.RINSE från KEVIN.MURPHY, som har skapats för att lindra och skydda fint, skadat och färgbehandlat hår. Ett viktlöst, volymgivande balsam för tunt, fint och ömtåligt hår. Ger glans och ökar elasticiteten i håret.

▶︎ Läs mer om ANGEL.RINSE här!

MAXI.WASH
Är ditt hår i behov av en detox? Då är det här schampot från KEVIN.MURPHY perfekt för dig. MAXI.WASH djuprengör håret och tar bort oönskade produktrester samt ger ditt hår lyster och glans. Den lindrande blandningen av essentiella oljor vårdar håret samtidigt som hårbotten renas och balanseras.

▶︎ Läs mer om MAXI.WASH här!

K18 Molecular Repair Mask

K18 är den senaste hårsnackisen som skapar hårmagi på 4 minuter. K18 Molecular Repair Mask är en silikonfri hårmask som återställer hår som har skadats av kemiska behandlingar, värmeverktyg, UV-strålar, hårtvättar till dess ursprungliga & ungdomliga tillstånd. K18 skapar mjukt, frissfritt, glansigt starkt hår med flexibilitet som känns som nytt. Ju mer skadat håret är, desto bättre blir resultatet.

▶︎ Läs mer om K18 här!

Hälsosammare urinvägar med Femistina Plus

Oavsett om du lider av återkommande urinvägsbesvär eller upplever det för första gången borde Femistina Plus ha en självklar plats i badrumsskåpet. Det är ett piller som motverkar bakteriers förmåga att fästa på urinvägarna och ökar utflödet av bakterier med urinen, bland annat eftersom det innehåller D-Mannose och björklövsextrakt. Ett smidigare alternativ till husmorsklassikern tranbär!

▶︎Läs mer om Femistina Plus här!

Färsk hudvård från Skinome Project

Färsk, aktiv och mikrobiomvänlig hudvård – så beskriver Skinome Project sina produkter. Fyll upp badrumsskåpet med de här innovativa hudvårdsprodukterna för att få en bättre hudhälsa utan onödiga konserveringsmedel och tillsatser.

Ansiktskräm
En färskproducerad fuktkräm som innehåller en unik blandning av ämnen som finns naturligt i huden. I en studie 2020 såg man att krämen bidrog till en ökad artrikedom av goda bakterier i hudfloran, samtidigt som den gav en bättre hudtextur och fungerade lugnande.

▶︎ Läs mer om Skinome Rich Emulsion här!

Rengöring
En mild och återfuktande rengöring som effektivt tar bort smuts och makeup utan att torka ut huden. Dessutom innehåller den varken parfym eller färgämnen som kan störa din goda hudflora.

▶︎ Läs mer om Skinome Mineral Cleanser här!

Nattkoncentrat
En färskproducerad oljeemulsion med hög andel aktiva ingredienser. Bland annat bidrar prebiotika till att balansera mikrobiomet medan retinol bidrar till en förbättrad hudtextur.

▶︎ Läs mer om Skinome Night Active+Retinol här!

Hårband
Det här hårbandet består till 100 procent av återanvänt frotté, och gör det både enkelt och klimatsmart att tvätta sig och smörja in ansikte och hals.

▶︎ Läs mer om Skinome hårband här!

Bada utan obehag med Revaxör

Sommaren innebär många härliga bad – vilket också ökar risken för att öronvax täpper till hörselgången. Det kan orsaka allt från hörselnedsättning till klåda och svimningskänsla, så se till att alltid ha det öronvaxlösande sprayet Revaxör i badrumsskåpet. Du kan lätt mjukgöra och lossa proppen hemifrån så att du smidigt kan skölja ur den med den medföljande sköljblåsan.

▶︎ Läs mer om Revaxör öronvaxlösande spray här!

Sommarhudens bästa vänner från Loelle

Loelle är ett svenskt varumärke med 100% naturliga och ekologiska skönhetsprodukter som är bra för både människan, miljön och odlarna. Se till att din hud strålar ikapp med solen i sommar med de här favoriterna i badrumsskåpet:

Morotsfröolja

En ekologisk motorsfröolja som är full av antioxidanter samtidigt som den har reparerande och återfuktande egenskaper. Den är inte bara perfekt för solskadad och torr hud, utan hjälper dig att bevara din bränna även under de mörkare månaderna.

▶︎ Läs mer om Loelles morotsolja här!

Ansiktsvatten
Uppfriskande ansiktsvatten med neroli, även kallat apelsinolja, som kan användas innan ansiktskrämen eller oljan eller när som helst under dagen när du behöver fräscha upp dig och tillföra extra fukt. Samtidigt som din hud får en lugnande och balanserande effekt kan du ha gott samvete eftersom vattnet hämtas utan mellanhänder från ett ECO-certifierat kvinnokooperativ i Marocko.

▶︎ Läs mer om Loelles neroli ansiktsvatten här!

Få bättre koll på din hälsa med Provsvaret

Kunskap är makt – och det gäller inte minst din egen kropp. Företaget Provsvaret erbjuder mängder av tester som hjälper dig att få full koll på din egen hälsa. Just nu får ni dessutom 20% rabatt på allt med koden sommar21. Här är två som kan vara till stor nytta i sommar:

Test för urinvägsinfektion från Atlas Home
Det här testet innehåller en teststicka som hjälper dig att kontrollera förekomsten av vita och röda blodkroppar samt nitrat i ett urinprov. På så sätt kan det hjälpa dig att ta reda på om du har en urinvägsinfektion, utan att du behöver lämna hemmet – men det är samtidigt tillräckligt smidigt att du kan packa ner det i väskan.

▶︎ Läs mer om Atlas Home urinvägsinfektionstest här!

Test för urinvägsinfektion från Prima Home Test
Även det här testet används för att upptäcka om du lider av urinvägsinfektion, och ger svar inom bara några minuter. Det består av tre snabbtest och innehåller tydliga instruktioner så att du enkelt kan läsa av resultatet.

▶︎ Läs mer om Prima Home test urinvägsinfektionstest här!

Vita och friska tänder med Beconfident

Med de här favoriterna från Beconfident i badrumsskåpet får du betydligt mer än en vanlig tandborste och tandkräm – de här produkterna gör mer än så.

Multifunctional tandkräm
Tillsammans med världsledande tandläkare har Beconfident tagit fram den här tandkrämen, som skyddar mot karies och plack, stärker tandköttet, tar bort fläckar och gör tänderna vitare. Dessutom finns de i goda och spännande  smaker som jordgubb och kokos!

▶︎ Läs mer om Beconfidents tandkräm här!

Sonic Eltandborste
Den här eltandborsten från Beconfident och Sonic gör mer än att bara rengöra tänderna. Med hela 38 000 svängningar per minut tar den bort plack 62 procent bättre än en manuell tandborstning, vilket hjälper dig att nå svåråtkomliga områden och därmed ger dig en bättre munhälsa.

▶︎ Läs mer om Beconfident® Sonic Whitening tandborste här!

Must-have rakningskit från RFSU

Allt du behöver för skönare rakning i sommar – en självklarhet i badrumsskåpet. Varför inte denna sommar uppgradera till en fantastisk mjukgörande och genomskinlig rakgel (så man ser vart man intimrakar sig). Äntligen få slippa de där envisa röda prickarna och inåtväxande hårstråna, och dessutom testa en mild intimtvätt som ger en skön känsla hela dagen.

Det här kitet innehåller en tub Daily Wash 150ml, Easy Shave Gel 150ml, Intim Cooling Balm 40ml och Intim Ingrown Hair Cream 40ml. Också perfekt att packa ner i väskan när du ska ut på äventyr i sommar! Produkterna säljs även separat.

Och tänk på att varje gång du väljer en produkt från RFSU så stödjer du deras arbete för allas rätt till sin kropp och sexualitet i Sverige och stora delar av världen.

▶︎ Läs mer om RFSU Intimvård och rakningsset här!

Håll mygg och fästingar borta med Sjö&Hav

Trött på mygg, fästingar, knott och andra småkryp? Det behöver inte betyda att du måste stanna inne. Det här växtbaserade sprayet från Sjö&Hav innehåller ekologisk citroneukalyptusolja och är ett effektivt skydd för hela familjen både hemma och på resan. Dessutom är det fritt från DEET och produkten lämnar inga bestående fläckar på kläder och utrustning. Med andra ord är det skonsamt mot dig och miljön, men effektivt mot de irriterande insekterna.

▶︎ Läs mer om Sjö&Hav Mygg- och fästingmedel här!

Stilig rakning från Shaver

Det här är en exakt kopia av Gillettes kända och omtyckta säkerhetsrakhyvel som introducerades 1904. Diamantmönstret och det sexkantiga handtag ger ett riktigt bra grepp och gör dessutom att den ser riktigt stilig ut i badrumsskåpet.

▶︎ Läs mer om Merkur 42C ”1904” här!

Bra saker för en skönare sommar

Personerna bakom Brasak.se samlar helt enkelt produkter de gillar – och som de tror att vi gillar. Här är deras bästa tips till badrumsskåpet i sommar:

Saltspray
Med det här sprayet från Unique Haircare får du inte bara extra stadga och struktur i håret, utan du får också den härligt somriga looken som om du kommer direkt från stranden.

▶︎ Läs mer om Unique Sea Salt Spray här!

Solstick
Solskydd i stick-form från Alga Maris. Enkelt att applicera och sitter kvar även under tuffa träningspass och svettigt strandhäng!

▶︎ Läs mer om Alga Maris Sport Stick här!

Ansiktsserum
Här får två favoriter i en och samma förpackning: You & Oil 100% Botox Oil Serum med liknande effekter som botox, samt You & Oil 100% Collagen Serum som hjälper huden att producera mer kollagen. Genom att använda dessa serum minskar du därför risken för tidiga rynkor och ger huden bättre elasticitet och spänst. Men passa på att handla nu, för den här varianten säljs endast i en begränsad upplaga och går åt fort!

▶︎ Läs mer om You & Oil Limited Edition – Botox + Collagen här!

After sun-lotion

Du glömmer väl inte att ta hand om din hud även när du har lämnat solen? Använd denna After sun-lotion från Alga Maris både i ansiktet och på kroppen för att skydda huden mot solens negativa effekter, samtidigt som den lugnar och ger näring åt den.

▶︎ Läs mer om Alga Maris After sun-lotion här!

Dags för semester? Var redo om olyckan är framme – kom ihåg att packa med Sorbact®!

Sorbact® är bakteriebindande plåster och förband som effektivt minskar risken för sårinfektion. Sorbact®-teknologin bygger på att bakterier binds naturligt och förankras till den unika Sorbact®-ytan och tillväxten hämmas. På så sätt förebyggs sårinfektion och läkningen underlättas.

▶︎ Läs mer om Sorbact Secure här!

Vitare leende med Dentaworks

Dentaworks Plus innehåller allt du behöver för att snabbt och enkelt bleka tänderna och avlägsna missfärgningar på ett skonsamt sätt – var du än befinner dig. I ett och samma paket får du nämligen både gel och skenor för hemmablekning och en tandblekningspenna som du kan ta med dig överallt.

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.