Är du vår nya säljare för SportHälsa?

Är du vår nya säljare för SportHälsa?

SportHälsa är idag Skandinaviens största oberoende tränings- och hälsomagasin. Tidningen ges ut 6 ggr/år via vår partner Svenska Dagbladet.

Visste du att....

 

SportHälsa ges för sjunde året i rad ut tillsammans med medieförlaget Global Times Group. Magasinet ges ut i en grundupplaga om 163 000 ex vilket gör tidningen till skandinaviens mest lästa magasin inom träning och hälsa.

Just nu söker vi på SportHälsa en ung och hungrig säljare för vår webbsida, sporthalsa.se

Är du en tjej eller kille i början av karriären, brinner för säljrollen och gillar möjligheten att kunna påverka din egen lön kanske du är en framtida key account manager hos oss?

I tjänsten sker de flesta av dina arbetsuppgifter över telefon och via möten där du säljer exponering och partnerlösningar på tidningens sajt, sporthalsa.se.

I takt med att vi och sajten expanderar finns stora möjligheter till att vara med och påverka sajtens innehåll och marknadsföring. Därför är det viktigt att du känner att du stämmer väl överens med en profil vi söker.

 

Om dig:

Vi söker dig som är mellan 19 och 24 år, har tidigare erfarenhet av försäljning, gillar att arbeta i ett högt tempo där kreativitet och positiv energi är ledande egenskaper.

Det är viktigt för oss att du vill utvecklas och har ambitioner med din karriär som säljare.

Lön:

Grundlön + provision.
Mållön: 25 000 kr/månad

Ansökan och frågor kring tjänsten, kontakta försäljningschef Max Lönnqvist

08-122 01 457
max.lonnqvist@sporthalsa.se

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.