Adolf Fredriks Fysiocenter – harmonisk miljö

Adolf Fredriks Fysiocenter - harmonisk miljö

Träning och rehab i harmonisk miljö.

Föredrar du träning i en lugn miljö utan dunka dunka-musik som strömmar ur högtalarna och långa köer till maskinerna är Adolf Fredriks Fysiocenter rätt plats. En bred kompetens erbjuds kunderna i form av naprapater, sjukgymnaster, läkare och massörer.
– Vi ser till att våra kunder känner sig välkomna och får en träningsplan som är anpassad för just deras mål. Många som  kommer till oss har ont, men kör vidare när de mår bättre, säger Anders Jansten, legitimerad naprapat.
Här finns både traditionell gymutrustning och medicinska rehabredskap som inbjuder till såväl styrke- som konditionsträning.
Som komplement finns även gruppträning i form av kickbox, styrka eller ryggympa. För den som hamnat i en ond cirkel med jojobantning finns hjälp att få bukt med problemet. Professionella kostrådgivare erbjuder ett viktprogram som innehåller
både träning och föreläsningar. Du får även fortlöpande support, både på plats och via telefon och internet. Vill du som företagare satsa på sin personals välbefinnande erbjuder Adolf Fredriks Fysiocenter ett koncept för företagshälsovård som både är kul och kostnadseffektivt.

Adolf Fredriks Fysiocenter
Drottninggatan 114
Barnhusgatan 3
08-30 04 02
www.affysiocenter.se
Gruppträning: Kickbox, Styrka, Ryggympa.
Pris: Årskort 4 510 kronor,
Halvårskort 3 025 kronor. Tillgång till massage, naprapat, sjukgymnast, allmänläkare och shockwave som behandlar bland annat hälsporre och tennisarmbåge.
Öppettider: måndag, tisdag, torsdag 7.45–20.00,
onsdag 7.00–20.00, fredag 7.45–18.00, lördag 10.00–16.00

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.