Abonnera på en cykel

Abonnera på en cykel

Nu kan du köpa en cykel precis på samma sätt som med en mobiltelefon.

Cykelabonnemang är en ny tjänst som Smart Safety lanserat nu i vår och som redan efter de första veckorna ser ut att bli en succé. Affärsidén är att kunden kan dela upp betalningen på 36 månader utan ränta och uppläggningskostnad och samtidigt få ett försäkrings- och servicepaket. För Smart Safety är det ett sätt att få fler cyklister att utnyttja deras trygghetstjänster.

– Både cykel och tillbehör kan ingå i abonnemanget, säger Lukas Fryklund på Smart Safety till Sportfack. Därtill kommer vårt trygghetspaket som omfattar registrering i Stöldskyddsregistret, självriskeliminering, en årlig cykelservice och en olycksfallsförsäkring för cyklister.

Redan från start är runt 650 cykelbutiker med på cykelabonnemanget däribland Sportson, XXL, Usports, Tvåhjulsmästarna och vissa Team Sportiabutiker.
– Vi har fått ett fantastiskt gensvar på lanseringen, säger Lukas. Vi har tio personer ute på fältet och utbildar butikspersonal just nu för att alla ska komma igång så fort som möjligt. Många av cykelproducenterna tycker att det här är det bästa som har hänt på många år.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras