Din vätskebalans är livsviktig – 5 sätt elektrolytpulver håller den i schack

Annons för Pureness

Glöm inte att fylla på med viktiga elektrolyter om du tränar och svettas mycket och när sommarvärmen är här. Vi berättar varför det är så viktigt och hur du kan underlätta för kroppen att hålla en hälsosam vätskebalans.

Sommaren närmar sig äntligen – och det betyder också att det är hög tid att ladda upp med elektrolytpulver så att du är redo när värmen slår till. Eller om du redan nu tränar och svettas mycket? Elektrolyter är näringssalter som finns naturligt i kroppens vätskor, och som är avgörande för många av kroppens livsviktiga funktioner.

Under perioder då man blir av med mycket vätska, som under varma sommardagar och vid tuffa träningspass, kan därför tillskott av elektrolyters vara livsnödvändigt. Som tur är så är det både lätt och gott att ersätta de viktiga elektrolyterna i form av tillskott!

I alla fall om du väljer elektrolytpulver från Pureness! Hos oss på Sporthälsa är det en självklar favorit inför sommaren, och här är bara några anledningar till det.

Elektrolytpulver5 sätt elektrolytpulver hjälper din vätskebalans

  • Det innehåller alla viktiga elektrolyter!
  • Det finns dessutom i hela fem goda smaker – naturell, Citron Lime, Mango & Apelsin, Skogsbär och Ananas. Alla kan med andra ord hitta en smak som passar dem!
  • Trots den goda smaken är det helt sockerfritt.
  • Eftersom det är i pulverform kan du enkelt blanda ner det i din smoothie eller juice – supersmidigt och gott!
  • Det är dessutom helt laktosfritt, mjölkfritt, glutenfritt och utan några onödiga fyllnadsmedel, så att du har full koll på vad du stoppar i dig.

▶︎ Klicka här för att komma till hemsidan och köpa Pureness elektrolytpulver!

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.