5 sätt hörlurarna Jabra Elite Active 75t förbättra din träning

hörlurar, jabra

Med hörlurarna Jabra Elite Active 75t får du en träningskompis som boostar din träning – oavsett om målet är att hamna på prispallen, slå personligt rekord eller helt enkelt känna dig starkare än någonsin. Här är 5 anledningar varför.

Jabra har länge varit det självklara valet för dig som uppskattar riktigt bra ljud. Med Jabra Elite Active 75t har de tagit fram de optimala hörlurarna för dig som tränar och lever ett aktivt liv. Precis som alla deras produkter kan du räkna med den bästa ljudkvalitén.

Men de är dessutom fullspäckade med intuitiva funktioner som inte bara kan göra träningen roligare och mer njutningsfull, utan också hjälpa dig att prestera bättre och få bättre resultat. Här berättar vi varför.

5 sätt Jabra Elite Active 75t kan förbättra din träning

1. Musik förbättrar dina resultat

Att lyssna på musik medan du tränar kan förbättra styrkan, explosiviteten och uthålligheten – bland annat. Det är några av slutsatserna i den här studien av Costas I. Karageorghis, en av de världsledande forskarna inom ämnet. Med andra ord bör du inte underskatta vikten av rätt musik – och hörlurar – under din träning.

2. Perfekt passform

Det spelar ingen roll hur positiva effekter musiken kan ha på din träning i teorin. Om det i praktiken innebär att du inte kan fokusera på ditt pass eftersom öronsnäckorna åker ut eller sitter obekvämt kommer effekten snarare vara motsatt. Och det är just en av anledningarna till att Jabra Elite Active 75t är ett så bra val för dig som tränar.

Genom att skanna tusentals öron och bearbeta datan i en avancerad algoritmsimulator har de lyckats utveckla öronsnäckor med bästa möjliga passform. Öronsnäckorna är även försedda med en hållbar beläggning som ger optimalt grepp. Du kan alltså ta del av alla positiva effekterna musiken ger utan att oroa dig över att de ska sitta dåligt eller åka ut.

3. De tål tuff träning

Jabra Elite Active 75t är utformade just för dig som lever en aktiv livsstil. Därför har de givetvis en IP57-klassning som gör dem helt vatten- och svett-täta. Varken regnet från himlen eller din egen svett är alltså något hinder när du använder Elite Active 75t. Faktum är att Jabra är så säkra på deras hållbarhet att de erbjuder en tvåårig garanti mot skador på grund av svett och damm.

4. Du kan stänga av eller sätta på världen utanför

Behöver du en extra boost för att kunna fokusera fullt ut på att springa snabbare, lyfta tyngre eller prestera bättre? Goda nyheter. Jabra Elite Active 75t har en fantastisk passiv brusreducering och dessutom har de Jabras standard ANC, vilket ger en otroligt bra bullerdämpning.

Föredrar du istället att kunna höra mer av miljön runt omkring dig, exempelvis för säkerhetens skull när du är ute och springer eller för att höra om någon vill fråga något mellan seten på gymmet? Då kan du istället ha användning av HearThrough-funktionen, som tvärtom släpper in mer av miljön i din omgivning. Du får alltså det bästa från två världar.

5. Ultimat frihet

Jabra Elite Active 75t är verkligen trådlösa – på riktigt. Inte en enda sladd riskerar att vara i vägen och störa din träning. De har även upp till 5,5 timmars batteritid som utökas med upp till 24 timmar med laddningsetuiet, detta med ANC på. Det betyder att du kan känna ultimat frihet och lägga allt fokus på det som krävs för att du ska prestera bättre än någonsin.

Lycka till med din träning!

Fler lästips:

▶︎ Klicka här för att läsa mer och beställa Jabra Elite Active 75t!

▶︎ Kolla in Jabra på Facebook genom att klicka här.

▶︎ Missa inte att följa Jabra på Instagram!

 

 

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.