5 fördelar du får av att välja en roll-on-deo från Eilas naturkosmetik

Roll-on-deo

Veckans produkt presenterad i samarbete med Eilas naturkosmetik

Nu är det enklare än någonsin att hålla sig fräsch och dofta gott – utan att varken uppleva klåda, drabbas av utslag eller behöva använda onödiga tillsatser på kroppen. Läs om hur en Roll-on-deo från Eilas naturkosmetik ger dig minst lika bra resultat som traditionella deodoranter, trots att den är betydligt mer skonsam mot huden. 

Vill du dofta gott, istället för att sprida den något mindre trevliga lukten av svett? Då är en bra roll-on-deo näst intill ett måste. Inte minst för dig som har en aktiv livsstil, tränar och duschar mycket och därmed använder deo oftare än andra. Men hur mycket vet du egentligen om vad den deodorant du använder innehåller?

För de flesta är svaret: inte särskilt mycket. Få har i närheten av lika bra koll på vad de stoppar i kroppen som vilka produkter de använder på utsidan. Men det kan bli ändring på det om du väljer veckans produkt: roll-on-deon från Eilas naturkosmetik.

Roll-on-deo

Skonsamt alternativ

Den är precis lika enkel att använda och ger lika bra resultat som vanliga deodoranter. Men det finns en stor skillnad, som gör att den passar extra bra för dig med känslig hud. Medan traditionella deodoranter använder ett syntetiskt framställt aluminiumsalt som stänger till porerna innehåller Eilas deo istället potassium alun.

Tillsammans med bland annat citronsyraester och aloevera bekämpas svettlukten utan att stoppa själva svetten. Det innebär att du inte stänger igen porerna när du använder Eilas roll-on-deo, och därför är det ett mycket mer skonsamt alternativ för huden.

▶︎ Läs om roll-on-deon från Eilas naturkosmetik här.

Inga onödiga tillsatser

Så är du en av många som brukar drabbas av klåda och utslag när du använder deodorant? Då bör du definitivt ge veckans produkt en chans. Du kommer inte bara känna dig trygg med att du kommer känna dig fräsch och lukta gott av den.

När du rollar på den på morgonen eller efter träningen kan du också vara säker på att den inte innehåller några onödiga ingredienser som du helst vill undvika både inuti och utanpå kroppen.

5 anledningar till att välja en roll-on-deo från Eilas naturkosmetik

Roll-on-deo

  1. Den innehåller inga konserveringsmedel, utan har ett självkonserverande system.
  2. Den är ekologisk. Och om du försöker se till att så mycket som möjligt av det du äter är ekologiskt borde samma logik gälla produkterna du har på kroppen, eller hur?
  3. Du kan välja mellan dofterna ros, lavendel och lindblom samt en helt doftfri variant.
  4. Den täpper inte till porerna, vilket gör att den är betydligt mer skonsam för huden.
  5. Tillverkad i Sverige!

▶︎ Beställ en roll-on-deo från Eilas naturkosmetik här.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras