5 anledningar till att få i sig mjölksyrabakterier varje dag

mjölksyrabakterier

Vita Biosa är en fermenterad dryck som innehåller aktiva mjölksyrabakterier och örter, och det är drycken som kan hjälpa dig att må bättre bli hälsosammare än någonsin – här berättar vi varför!

Att förbättra hälsan behöver varken vara svårt eller krångligt. Det kommer du förmodligen märka om du börjar dricka Vita Biosa, en fermenterad dryck som är fullproppad med bland annan aktiva mjölksyrabakterier, organiska syror och örtextrakt.

Det finns många anledningar till att Vita Biosa borde vara en del av din dagliga rutin. Några av dem kan du läsa om här:

5 skäl till att dricka Vita Biosa med mjölksyrabakterier

1. Det innehåller 8 mjölksyrabakterier

Vita Biosa innehåller åtta olika mjölksyrabakterier, som alla är noggrant utvalda för att bidra med så många hälaofördelar som möjligt. Några av dessa är Lactobacillus Acidophilus som bland annat bidrar till ett hälsosam immunsystem, Bifidobacterium Lactis som har positiva effekter för matsmältningen och Lactobacillus Salivarius som har visats kunna sänka kolesterolet och blodtrycket.

2. Det innehåller 19 olika örter

Ända sedan 400 år före Kristus har man känt till att örter har mängder av positiva hälsoeffekter, och du kan ta del av många av dem genom att dricka Vita Biosa. Det innehåller nämligen hela 19 olika örter, som anis, bockhornsklöver, fänkål och lakritsrot. Detta kan du märka på allt från att din maghälsa förbättras till att du upplever mindre stress och oro.

3. Finns i flera smaker

Vita Biosa finns i flera olika varianter: original samt med smak av aronia, nypon och ingefära. Det betyder att alla kan hitta en dryck som passar just dig och att du inte riskerar att bli trött på smaken!

4. Det är ekologiskt

Är det viktigt för dig att välja så mycket ekologiska produkter som möjligt? Då är Vita Biosa helt rätt produkt för dig eftersom alla smakerna är ekologiska.

5. Fritt från socker och gluten

Vita Biosa är en dryck som passar för de allra flesta – även dig som av olika anledningar undviker vissa ämnen. Den innehåller nämligen varken konserveringsmedel, socker, gluten eller mjölkbeståndsdelar.

Läs mer

▶︎ Klicka här för att läsa mer och beställa Vita Biosa!

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras