Ännu närmre känslan att springa barfota

Ännu närmre känslan att springa barfota

Med Nike Free 3.0 kommer du ännu närmare känslan av att springa barfota.

Efter ett års forskning och 12 prototyper har Nike utvecklat sina Freeskor ytterligare. Nu lanseras två nya modeller i Sverige: Nike Free 3.0 V4 och Nike Free Run+ 3.

Nike Free skapades för att stärka muskler i fötterna som inte får jobba i ”vanliga” träningsskor. Effekten kommer från yttersulan som är skuren med djupa multidirektionella flexspår vilket gör att foten jobbar så naturligt som möjligt i alla rörelser. Med Nike Free byggs muskulaturen nerifrån fötterna och upp genom hela benet.

Nike Free 3.0 V4 är tillverkad i ett helt nytt tyg i extra stretchigt material. Tyget går i en enda enhet runt skon och ger maximal passform med strumpliknande känsla. Det sömlösa tyget innehåller laserhål i olika storlekar beroende på fotens luftningsbehov. Det multidirektionella flexspåret på yttersulan har uppdaterats med en mindre svängning för ännu bättre flexibilitet, vilket främjar fotens naturliga rörelse och ökar fotens styrka. Skon är extremt lätt, väger endast 196 gram och är en bra sko för att testa på känslan av barfotalöpning.

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.