Om Oss

Kontaktuppgifter
Surbrunnsgatan 10
114 27 Stockholm
Telefon: 08-441 00 20
Kontaktpersoner

Vi som jobbar på SportHälsa

Anna Lissjanis, chefedaktör

Tessa Pohjanen, projektledare
Mats Larsson, art director

Oskar Lindholm, vd

SportHälsa är ett magasin inom träning, sport, välbefinnande, skönhet och hälsa. Tidningen startade 2005, ges ut 6 gånger per år och är idag en Sveriges största inom sitt område. SportHälsa når Dagens Nyheters läsare (stockholmsupplagan).

SportHälsa uppmanar läsarna till regelbunden träning, erbjuder tips och råd kring hälsa, skönhet, träning, välbefinnande, kostvanor i redaktionella reportage och guider samt intressanta undersökningar och tester.

SportHälsa har en mycket stor grupp läsare, inklusive även den lilla andel som betalar för smala specialtidningar. Denna stora grupp har ofta inte gjort sina val avseende kosttillskott, träningskläder och utrustning eller rekreation, skönhetsmedel och behandlingar, etc, men är villiga att förbättra sin livskvalitet och därför är påverkbara. Det är här SportHälsa funnit sin nisch och framgång.

I varje nummer av magasinet har vi en guide, vilket gör tidningen särskilt intressant att spara en längre tid, betydligt längre än en dagstidning. Så en annons i SportHälsa är mycket prisvärd och effektiv. Utnyttja denna möjlighet att nå en stor, nyfiken, hälsomedveten, köpstark och beslutsmässig målgrupp som det är tacksamt att marknadsföra sig mot!

//