Skär osten i ca 18 lika stora bitar.
Blanda mjöl, majsstärkelse, salt och peppar i en skål.
Vispa ägg och mjölk i en separat skål. Blanda panko-brödsmuler och persiljaflingor i en annan skål.
Täck alla ostbitar med mjöl, doppa i ägg och rulla sedan i brödsmulor.
Doppa ostbitarna i ägg och brödsmulor ännu en gång och placera i frysen tills tillagning.
Fritera.
Med Airfryer:
1. Förvärm den till 175 °C.
2. Lägg aluminiumfolie i botten av brickan på airfryern och spraya lätt på folien med olja. Lägg de frysta panerade oststavarna (ca 5 st) direkt på folien. Observera att oststavarna inte ska tinas före fritering utan tas direkt ur frysen innan de läggs på folien i airfryern.
3. Tillaga dina mozzarellasticks i airfryer i 175°C i ca 10 minuter.
4. Lyft försiktigt upp folien och låt oststavarna svalna något innan du försiktigt tar bort dem från folien.
5. Lägg ny folie i botten av airfryern och upprepa med resten av oststavarna.