Go Back
Skriv ut
Recipe Image
Anteckning
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Pin
Inga betyg än
Vegetarisk Bulgursallad
Denna vegetariska bulgursallad är ett smakrikt exempel på god nyttig mat, fylld med wokgrönsaker, champinjoner, paprika och kidneybönor. Ett av våra mest populära nyttiga recept som går snabbt att laga och ger mycket smak.
Måltid
Lunch, Main Course, Middag
Keyword
bulgur, champinjoner, kidneybönor, wokgrönsaker
Kategori
LUNCH-MIDDAG
KCAL/Portion
200-399
Tillagningstid
25
minuter
minuter
Total tid
25
minuter
minuter
Servings
2
Calories
365
kcal
Ingredienser
1
dl
bulgur
1
tsk
olja
250
g
djupfrysta wokgrönsaker
½
röd lök
1
hackad vitlöksklyfta
200
g
champinjoner
½
liten
röd paprika
1
paket kidneybönor
1
msk
soja
salt och peppar
Instruktioner
Koka bulgur enligt instruktionerna på förpackningen.
Skiva lök och paprika och skär upp champinjonerna i kvartar.
Fräs grönsakerna i oljan tills de är mjuka.
Tillsätt soja, bönor och bulgur.
Smaka av med salt och peppar. Servera!
Anteckning
Näringsvärdena nedan är ungefärliga och kan variera beroende på specifika ingredienser och tillagningsmetoder.
Nutrition
Serving:
480
g
|
Calories:
365
kcal
|
Carbohydrates:
58.5
g
|
Protein:
16.1
g
|
Fat:
4.2
g
|
Saturated Fat:
0.6
g
|
Sodium:
632
mg
|
Potassium:
1046
mg
|
Fiber:
15
g
|
Sugar:
8.2
g
|
Vitamin A:
2950
IU
|
Vitamin C:
75
mg
|
Calcium:
85
mg
|
Iron:
3.2
mg