Go Back
+ servings
Print Pin
Inga betyg än

Vegetarisk Bulgursallad

Denna vegetariska bulgursallad är ett smakrikt exempel på god nyttig mat, fylld med wokgrönsaker, champinjoner, paprika och kidneybönor. Ett av våra mest populära nyttiga recept som går snabbt att laga och ger mycket smak.
Måltid Lunch, Main Course, Middag
Keyword bulgur, champinjoner, kidneybönor, wokgrönsaker
KCAL/Portion 200-399
Tillagningstid 25 minuter
Total tid 25 minuter
Servings 2
Calories 365kcal

Ingredienser

  • 1 dl bulgur
  • 1 tsk olja
  • 250  g djupfrysta wokgrönsaker
  • ½ röd lök
  • 1 hackad vitlöksklyfta
  • 200 g champinjoner
  • ½ liten röd paprika
  • 1 paket kidneybönor
  • 1 msk soja
  • salt och peppar

Instruktioner

  • Koka bulgur enligt instruktionerna på förpackningen.
  • Skiva lök och paprika och skär upp champinjonerna i kvartar.
  • Fräs grönsakerna i oljan tills de är mjuka.
  • Tillsätt soja, bönor och bulgur.
  • Smaka av med salt och peppar. Servera!

Anteckning

Näringsvärdena nedan är ungefärliga och kan variera beroende på specifika ingredienser och tillagningsmetoder.

Nutrition

Serving: 480g | Calories: 365kcal | Carbohydrates: 58.5g | Protein: 16.1g | Fat: 4.2g | Saturated Fat: 0.6g | Sodium: 632mg | Potassium: 1046mg | Fiber: 15g | Sugar: 8.2g | Vitamin A: 2950IU | Vitamin C: 75mg | Calcium: 85mg | Iron: 3.2mg