Go Back
+ servings
Print
Inga betyg än

Tuna bowl

Servings 1 Bowl

Ingredienser

Snabbpicklad rödkål:

  • 1 msk sesamola
  • 1 tsk sambal oelek
  • 1 rödkål, strimlad
  • 1 msk risvinäger

Marinad:

  • 2 msk sesamsolja
  • 2 msk soja
  • 4 droppar chiliolja

Fisk:

  • 90 g tonfisk sashimikvalitet

Tillbehör:

  • 1,5 dl ris, kokt
  • 1 msk edamamebönor
  • 1 msk picklad ingefära
  • 1 msk kimchi
  • 1 äggula
  • 0,5 tsk rostade vita sesamfrön
  • 1 msk noriblad
  • 1 tsk gräslök, hackad

Instruktioner

  • Koka riset.
  • Strimla kålen gör snabbpicklad kål.
  • Marinera fisken och lägg ner edamameböborna.
  • Lägg ris i botten av en skål. Klipp noribladen till “flakes”.
  • Addera marinerad fisk, edamamebönor och övriga tillbehör.
  • Toppa med noriflakes, sesamfrön och hackad gräslök.