Go Back
+ servings
stekpannebröd
Print Pin
5 från 1 röst

Stekpannebröd

Måltid Efterrätt
Tag bröd, brödrecept, glutenfritt, Nyttigare Gott, stekpannebröd
Specialkost Glutenfritt, Paleo
Servings 4 bröd

Ingredienser

  • 2,4 dl kokosmjöl
  • 1,2 dl tapiokastärkelse
  • 1,2 dl mandelmjöl
  • 1 krm salt

Instruktioner

  • Mät upp och vispa samman kokosmjölk, tapiokastärkelse, mandelmjöl och salt i en bunke.
  • Sätt på medelvärme i en torr stekpanna med keramisk beläggning.
  • Häll ner knappt 1 dl smet till varje bröd i pannan och stek på medelvärme ca 2 minuter på varje sida.
  • När du väl vänt brödet så kan du vända det flera gånger tills du är nöjd med färg och struktur.
  • Fyll brödet med något gott och ta med på picknicken som en god wrap eller varför inte använda det som tortillabröd när du gör tacos.