Finhacka gul lök, vitlök och färsk ingefära.
Stek gul lök på medelhög värme i en stor stekpanna med höga kanter i olja tills den får lite färg.
Håll ner den frysta spenaten och rör runt under tiden som den tinar. Fös spenaten åt sidan när alla iskristaller är borta. Fyll på med en skvätt olja och håll ner vitlök och ingefära som får steka med i någon minut utan att ta färg.
Blanda sen med spenaten och strö över 0,5 tsk salt. Krydda spenaten med garam masala, spiskummin, korianderpulver, chilipulver och gurkmeja.
Kläm ut tomatpure i stekpannan, blanda och fyll på med vatten. Häll i socker och vinäger. Låt stå och puttra på låg värme och fortsätt med resten av maten under tiden.
Halvera tomater och tärna paneer fint. Strö ett jämnt lager salt över paneer kuberna, som annars är helt osaltade.
Ha ner grädde och smör som får smälta i stekpannan. Fyll på med tomater och paneer. Rör runt. Låt stå och puttra i några minuter, tills tomaterna är mjuka och paneern varm. Smaka av!
Servera sen med ris och färska örter om du har.