Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Pin
4.17
från
6
röster
Nyttiga havrebars
Måltid
Efterrätt, Mellanmål
Kategori
RECEPT
Tag
Anna Weiner, bars, havrebars, nyttiga bars, nyttiga havrebars
Specialkost
Glutenfritt
Servings
16
små rutor
Ingredienser
Havrebars
1
dl
hasselnötssmör
(eller valfritt frö/nötssmör)
0.5
dl
fibersirap
(eller valfri sirap)
2
dl
glutenfria havregryn
vatten
1
nypa
salt
Fyllning
4
msk
koksolja
neutral
4
tsk
kakao
0,5
dl
hasselnötssmör
(eller valfritt frö/nötssmör)
Instruktioner
Havrebars
Mixa alla ingredienser och tryck ut häften lite ojämnt i en klädd form.
Fyllning
Smält ihop kokosolja, kakao och nötsmör och häll ovanpå havrebottnen. Låt stelna något i kylen och toppa sedan med resterande havresmul.
Låt stelna i kyl någon timme och skiva sedan upp.