Go Back
Skriv ut
Recipe Image
Anteckning
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Pin
Inga betyg än
Kokosfisk med Rött Ris
Måltid
Main Course
Keyword
ingefära limefisk, Torsk, ugnsbakad fisk
Kategori
LUNCH-MIDDAG
KCAL/Portion
200-399
Förberedelser
15
minuter
minuter
Tillagningstid
15
minuter
minuter
Total tid
30
minuter
minuter
Servings
2
Calories
267
kcal
Ingredienser
2
bitar
torskrygg
½
tsk
salt
2.5
dl
lätt kokosmjölk
1
tsk
riven färsk ingefära
cirka 2 cm
1
vitlöksklyfta
rivet skal och saft av ½ liten lime
spansk chilipeppar
Tillbehör
1
dl
rött ris
100
g
gröna bönor
100
g
broccoli
½
liten
paprika
gärna röd
½
röd lök
½
msk
olja
salt och peppar
Instruktioner
Sätt ugnen på 225°.
Lägg fisken i en ugnsfast form, salta och peppra.
Hacka chili och riv ingefära, vitlök och lime.
Blanda kokosmjölk, chili, ingefära och limesaft. Häll såsen över fisken.
Stek mitt i ugnen i cirka 15 min eller tills fisken är fast.
Koka riset enligt instruktionerna på förpackningen.
Skiva paprika och lök.
Stek gröna bönor, broccoli, paprika och lök i olja.
Ta bort från värmen och lägg i riset. Rör om.
Servera fisken med grönsaksriset!
Anteckning
Näringsvärdena nedan är ungefärliga och kan variera beroende på specifika ingredienser och tillagningsmetoder.
Nutrition
Serving:
455
g
|
Calories:
267
kcal
|
Carbohydrates:
27.2
g
|
Protein:
14.4
g
|
Fat:
12.3
g
|
Saturated Fat:
7.25
g
|
Cholesterol:
21.5
mg
|
Sodium:
60
mg
|
Potassium:
826.5
mg
|
Fiber:
5.3
g
|
Sugar:
6.6
g
|
Vitamin A:
819
IU
|
Vitamin C:
139
mg
|
Calcium:
72
mg
|
Iron:
2.35
mg