Go Back
granola_stekpanna
Print Pin
Inga betyg än

Knaprig granola i stekpanna

Måltid Frukost
Tag granola, granola i stekpanna, hälsosam frukost, hemgjord granola, internationella müslidagen, musli, nyttig granola
Specialkost Paleo

Ingredienser

  • 2 dl havregryn
  • 1 dl solroskärnor
  • 1 dl quinoapuffar
  • 0,5 dl linfrön
  • 0,5 dl kokosflingor
  • 3-4 msk kokosolja
  • 2-3 msk honung alt. sötströ. Dosera enl. smak
  • 1 tsk kanel, kardemumma eller annan favoritkrydda

Instruktioner

  • Blanda alla torra ingredienser i en bunke med en valfri krydda.
  • Smält kokosoljan i en stekpanna och häll sedan ner de torra ingredienserna. Tillsätt honung eller alternativ sötning efter smak och blanda.
  • Rör regelbundet med medelvärme på plattan tills du fått en knaprig konsistens och gyllene färg på granolan.
  • Låt svalna ordentligt och häll i en glasburk.
  • Ät och njut till frukost, mellanmål, för crunch på glassen eller i salladen.