Go Back
kesobröd
Print Pin
5 från 2 röster

Kesobröd

Måltid Frukost, Mellanmål
Tag brödrecept, frökcäcke, fröknäckebröd, glutenfritt bröd, hälsosamt bröd, kesobröd, lowcarbbröd
Specialkost Glutenfritt
KCAL/Portion 200-399

Ingredienser

  • 3 st ägg
  • 125 g keso
  • 3 msk kokosolja
  • 4 msk mandelmjöl
  • 1 msk fiberhusk
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 msk smält kokosolja alt. olja
  • 1 nypa salt
  • 2 msk chiafrön alt. hackade nötter, pumpakärnor eller annat för gott tuggmotstånd

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 200°. Blanda de torra ingredienserna först, mixa sedan ägg och keso med stavmixer. Det går bra att bara vispa ihop men då kommer kesokornen med.
  • Fördela den fasta degen på bakpappersklädd plåt. Strö eventuellt vallmofrön / chiafrön på.
  • Grädda i mitten av ugnen i ca 10-15 minuter. Skär sedan i 4 bitar.