Ta fram smördegen ur kylen och sätt ugnen på 225 grader
Stek frusen spenat i olja tills alla iskristaller har smät helt. Dra några rejäla varv med pepparkvarnen.
Finhacka vitlök under tiden. Ha i lite extra olja och ha ner vitlöken. Den ska steka med ett kort tag för att bevara mycket av vitlökssmaken. Ta stekpannan av värmen.
Finhacka salladslök och finriv citronzest (det yttersta gula skalet). Ha ner salladslök, citronzest, saften från halva citronen, dill och feta i pannan. Blanda och smaka av. Salta ev extra.
Skär 3 st avlånga lika breda (ca 8cm) remsor av smördegen. Lägg en remsa fyllning på degremsorna och vik sen degen över fyllningen och försegla med en gaffel.
Skär upp rullarna i mindre bitar. Pensla med ett uppvispat ägg och strö över sesamfrön. Kör i ugnen tills de har fått fin färg, ca 10 minuter.
Ät upp direkt eller om du vill förbereda: låt svalna av helt förvara i en burk i kylen, och värm sen igen i ugnen strax före serveringen.