Go Back
brysselkål med fetaost
Print Pin
Inga betyg än

Brysselkål med fetaost

Måltid Lunch, Middag
Tillfälle Buffé, Jul

Ingredienser

  • 1 förpackning brysselkål
  • 1 paket fetaost
  • 2 msk rapsolja
  • 2 msk ljus sirap (alt honung)
  • 1 tsk salt
  • 1 krm peppar
  • 1 dl valfria nötter

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 200 grader. 
  • Dela brysselkålen på mitten och ta bort eventuell smuts. Fördela brysselkålen i en ugnstålig form. 
  • Ringla över rapsolja, salt och peppar.
  • Fördela fetaosten över brysselkålen, ringla över sirap och skjutsa in formen i ugnen i ca 15 minuter eller tills brysselkålen är mjuk och fetaosten precis fått lite färg. 
  • När du tagit ut formen ur ugnen så fördelar du torkad frukt och blandade nötter och fröer över.