What If It's All In Your Head

Lucka 7. Träningskalendern

I dagens lucka tänkte jag bjuda in till lite träning som handlar om kroppskontroll. Detta är skitkul och jag skulle ljuga om jag sa att jag tyckte att det var enkelt att utföra dessa övningar. Jag har haft en viloperiod på ett par månader och shit vad man tappar. Så denna träningen är välkommen. Oavsett om du är i full gång eller ska börja träna så tycker jag att det är extra viktigt att träna kroppskontroll. Här är det också så att jag inte kan riktigt skriva antal reps. av dessa övningar.

I dagens lucka tänkte jag bjuda in till lite träning som handlar om kroppskontroll. Detta är skitkul och jag skulle ljuga om jag sa att jag tyckte att det var enkelt att utföra dessa övningar. Jag har haft en viloperiod på ett par månader och shit vad man tappar. Så denna träningen är välkommen. Oavsett om du är i full gång eller ska börja träna så tycker jag att det är extra viktigt att träna kroppskontroll. Här är det också så att jag inte kan riktigt skriva antal reps. av dessa övningar. Vill du göra en wall climb ( första övningen ) och tycker att det är lite läskigt att gå ända in till väggen så nosa lite på den bara. Är du van så gör flera stycken. 

I alla övningar är det viktigt att du känner att hela kroppen är allert. Att du inte bara lyfter, stabiliserar eller utövar med en del av kroppen. Gör det långsamt så blir det tyngre. LEK med övningarna! 

I slutet kör vi burpees och tanken här är att du såa hålla ihop fötterna och komma ut i en planka. Alltså, träna på att hoppa jämnfota bak och fram. 


Wall climbs

Sidoplanka – armhävning – sidoplanka

sit up och stå. 

Burpees 

Eftersom att det är kroppskontroll som denna rundan är till för så vill jag att du ska känna efter själv om hur många gånger du vill göra övningarna. Kanske 3 på varje en runda? Kanske 1 wall climb och sen 5 reps av de andra? 

Testa den! Lek loss! 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras