Träning ger energi

Jag har varit lite småseg och trött idag eftersom jag bara sov lite mer än 3 och 1/2 timmar i natt. Efter jobbet cyklade jag till jobbet för att instruera step och core på gymmet. Efter att jag hade kört de båda passen hade jag fått en massa ny energi. Jag cyklade till pendeln, åkte hem och väl hemma kände jag att jag hade lust att få lite mer gjort. Så jag tog fram dammsugaren och städade lägenheten, vattnade blommor, tvättade och fixade med lite annat i hemmet.

Jag är helt övertygad om att det var träningen som gav mig all denna energi. Jag kan inte förstå människor som inte tränar. De måste vara så trötta hela tiden.

Faktum är att när jag pratar med andra som inte tränar regelbundet brukar många av dem kommentera att de ofta känner sig trötta eller att de alltid behöver sova väldigt många timmar per natt för att orka hålla igång på dagarna. Jag tror helt säkert att dessa människor skulle få mycket mer energi och mindre behov av sömn om de tränade.

Om du är en av dem skulle jag rekommendera dig till att börja träna åtminstone ett par gånger i veckan. Ta det på din egen nivå, gå inte ut för hårt och sats på en träningsform som du tycker känns rolig och passar dig. Du ska se att ny energi kommer som ett brev på posten!

No Comments Yet

Comments are closed

bbb